Scenariu demn de film! A reușit să supraviețuiască în deșert cu piciorul rupt și fără apă. „Nu m-am gândit niciodată că n-o să rezist”

Autor:
Publicat: 25/07/2020 | 18:42
Scenariu demn de film! A reușit să supraviețuiască în deșert cu piciorul rupt și fără apă. „Nu m-am gândit niciodată că n-o să rezist”

Un bărbat din SUA  a trecut printr-o experiență inedită, ce i-a pus în pericol viața. Acesta explora un parc național din California, când a căzut și și-a rupt piciorul. Nu a putut să se mai miște așa că a petrecut două zile în deșert, fără apă și fără mâncare.

Deși s-a aflat într-o situație critică, bărbatul nu și-a pierdut speranța. Potrivit CBS Los Angeles, acesta s-a filmat pe parcursul celor 40 de ore agonizante și a așteptat să fie salvat. Robert Ringo a reușit să supraviețuiască două zile în deșert, cu piciorul rupt și fără provizii. (CITEȘE ȘI: UN BĂRBAT S-A ÎNECAT PE O PLAJĂ LA CORBU. AVEA 45 DE ANI ȘI ERA DIN ILFOV)

„Am încercat să mă întorc ca să stau pe spate, dar când am făcut această mișcare, a fost doar o durere incredibilă. Nu m-am gândit niciodată că n-o să rezist. Am avut încredere și m-am rugat.”, a declarat acesta.

În momentul în care s-a întâmplat accidentul, Robert avea asupra lui o sticlă de doi litri de apă, însă asta înseamnă aproape nimic când vorbim de clima din deșert. Acesta s-a deshidratat imediat.

„Este pentru prima dată în viața mea când simțeam că nu mai am salivă. Nu aveam semnal la telefon, deși știam că va fi, dar mi-am etichetat locația și i-am trimis-o fiul meu Ryan înainte de a pleca. Asta obișnuiesc să fac mereu”, a mai declarat bărbatul, potrivit CBS Los Angeles.

A fost salvat după 40 de ore

După ce au văzut că bărbatul nu se mai întoarce, familia a început să-l caute abia a doua zi. Până când a fost găsit Robert a încercat să supraviețuiască cum a putut și să se folosească de lucrurile din jurul lui.  (VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI ROMÂNESC! UN MARE CAMPION A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT GRAV ÎN TULCEA)

„Am văzut nişte tufe de ienupăr și m-am întrebat dacă sunt comestibile. Cumva am reușit să mă ridic și să mănânc niște boabe din acel ienupăr, apoi am văzut ceva ce semăna cu niște flori, dar erau uscate, așa că nu am putut să le mănânc. Apoi am venit aici, pe platoul ăsta plat”, a mai povestit bărbatul.

Abia după 40 de ore de la accident, o echipă de salvare l-a văzut dintr-un eclicopter. Poveste lui Robert Ringo semnă extrem de mult cu cea din filmul „127 de ore”, în care este prezentat un caz similar.