Scene desprinse din filmele pentru adulți în casa Puterea Dragostei. Două concurente s-au sărutat în emisiune

Autor: Maria H.
Publicat: 15/10/2019 | 14:02

Două concurente de la Puterea Dragostei s-au sărutat de față cu ceilalți concurenți din casa Puterea Dragostei. Fetele au acceptat o provocare din partea celorlalți colegi și fără nicio reținere i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Este vorba despre Andra și Andreea! Cele două concurente s-au sărutat de față cu toată lumea. Scenele fierbinți s-au produs chiar în timpul filmărilor.

Fata cu care s-a sărutat Andra este chiar prietena ei cea mai bună, care a venit alături de ea în Istanbul pentru a-și găsi jumătatea.

Cine este Andra de la ”Puterea Dragostei”

Andra a apelat la artileria din dotare pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu. Atunci când a pășit în casa Puterea Dragostei, apariția sa a fost de-a dreptul răvășitoare, iar cei mai impresionați au fost, bineînțeles băieții din casă.

Andra a recunoscut în fața băieților faptul că cea mai recentă relație s-a încheiat în luna mai, anul trecut și de atunci își caută jumătatea.

Pe contul ei de Instagram, noua concurentă, se prezintă incendiar. Tânăra are o relație specială cu mama sa, care locuieste în Italia. Aceasta îi este și cea mai bună prietenă și cea care a susținut-o până acum în tot ceea ce a realizat, după cum a declarat chiar ea.

Andra și Bogdan, dragoste cu năbădăi

Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despărțit în urmă cu câteva zile. Se pare că separarea i-a făcut să se gândească mai bine la relația lor și din fericire pentru fanii cuplului, amândoi au decis să își mai dea o șansă.

Andra a declarat că regretă faptul că l-a sunat pe None și că i-a ascuns unele lucruri lui Bogdan Mocanu. Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei speră că iubitul ei va putea trece peste greșeala ei.

„El de acum și-a pierdut încredea în mine. Ajunge o singură chestie și… I-am zis „Dacă tu trăiești cu frica e nasol rău. Dacă tu crezi că nupoți să treci peste, mai bine renunți. Nu ajungi nicărieri dacă te minți singur”. Până la urmă nu a fost o greșeală, nu m-am sărutat cu None, nu m-am întâlnit cu None… Am greșit că nu i-am spus și poate nu trebuia să îl sun pe None, trebuia să aștept până la gală și să îi iau pe amândoi în pauză și să îi pun față în față. Să spun că eu sunt cu Bogdan într-o relație și să vedem cum stă treaba. Acum eu am greșit că am sunat și am vorbit cu el. L-am mințit”, a spus Andra.

Citește și...