Scene incredibile la Chiajna! Un jucător era să moară pe teren

Publicat: 30/08/2017 | 21:40

Momente cutremurătoare au avut loc în timpul partidei amicale Concordia Chiajna II - FCSB II. Un fotbalist de numai 23 de ani a căzut lat la pământ şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Mijlocaşul Codruţ Anghel, în vârstă de numai 23 de ani, a căzut lat la pământ în urma unei accidentări cu un adversar de la FCSB II.

Tânărul a spus că a fost la un pas să-şi piardă viaţa deoarece ambulanţa care asista la meci nu avea medic şi nici aparatură necesară pentru a-l putea transporta la spital.

„Jucătorul Stelei face o preluare destul de largă, cu un om în spate, şi apoi mă duc eu în dublaj. În momentul acela mă loveşte cu cotul undeva în zona cervicală, în partea dreaptă, apoi mă lovesc cu capul şi de gazon, pe aceeaşi parte. Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mişc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu putea să plece cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simţeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau nici doctor! Eu am avut mare noroc cu doamna doctor Olivia Timnea, care a mai ramas inca doua minute sa vada meciul si in alea doua minute s-a intamplat ce s-a intamplat. Am avut noroc si la spital cu doctorul Eduard Oanta care m-a ajutat. Salvarea nu avea defibrilator si acesta a fost un motiv in plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemata o alta salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat pana la urma in salvare, nu mai stiu cum si undeva prin oras am fost mutat dintr-o salvare in cealalta, cu care am ajuns la spital in coma de gradul 3. Eram pasibil de edem cerebral si daca se intampla chestia asta, verdictul era deces. Am stat inconstient in jur de doua ore si jumatate”, a povestit fotbalistul pentru ilfovsport.ro.

Citește și...