Scene rupte din filmele XXX! Bucurestencele au fost duse pe culmile extazului de cei mai dotati striperi din lume!

Publicat: 09/03/2013 | 16:26

Toate doamnele si domnisoarele care au fost prezente aseara intr-un club de fite din Bucuresti au avut parte de cel mai incendiar numar de striptease masculin oferit de trupa "Tripozii".

Si in acest an, ca in anii precedenti, clubul Boa le-a oferit un cadou inedit doamnelor si domnisoarelor din Capitala. Baietii sunt supranumiti „tripozi” datorita dotarilor XXL si au incins spiritele femeilor prezente aseara in club.

Tripozii

Punctul culminant a fost atins atunci cand striperii au ale aleatoriu din public mai multe tinere dornice sa incerce senzatii tari si le-au urcat pe scena. Fetele au fost lipsite complet de inhibitii si au profitat la maxim de momentul oferit de celebrii dansatoti.

Tripozii

Unele tinere au fost insotite si de partenerii lor, dar atunci cand „Tripozii” au urcat pe scena i-au lasat balta si si-au concentrat toata atentia asupra dansatorilor.

Tripozii

Trupa este formata din patru membri, iar in cadrul show-ului din seara trecuta doar doi dansatori au „prestat” pentru fane, urmand ca in aceasta seara spectacolul sa continue in clubul Boa din Capitala.

Tripozii

„Tripozii” sunt originari din Ibiza si sunt recunoscuti datorita modului natural de a renunta complet la haine intr-un timp record. Barbatii nu au inhibitii si reusesc sa le ofere doamnelor imagini de neuitat.

Tripozii

Dansatorii sunt modele profesioniste, care in restul timpului defileaza pentru branduri internationale si sunt imaginea unor filme foarte mari. Altii apar in videoclipurile artistilor cunoscuti, cum ar fi James Blunt, Laura Pausini sau Paris Hilton sau sunt campioni mondiali la culturism.

Tripozii

Citește și...