Scene scandaloase la Kanal D! A fost pipăită în zona intimă de un concurent

Publicat: 15/03/2019 | 12:18
Scene scandaloase la Kanal D! A fost pipăită în zona intimă de un concurent

Aflați în casa ”Puterea Dragostei” de câteva luni, concurenților au început să le placă ”jocurile interzise”. Roxana a ajuns ispita băieților din emisiune, iar acum s-a lăsat pipăită în zona intimă de către unul dintre concurenții pe care îl numea prieten. 

O imagine a apărut pe rețelele de socializare cu Roxana de la ”Puterea Dragostei„, în timp ce stă în brațele unuia dintre concurenți, și anume în brațele lui Hamude. Fără pic de rușine, tânărul o atinge în zona intimă de parcă nimeni nu s-ar afla în juru lor, scrie wowbiz.ro.

Ba mai mult decât atât, nici Roxana nu pare atât de deranjată de mâna lui Hamude. Însă, chiar ieri, Roxana a primit un mesaj de la un internaut pe contul ei de instagram care sună cam așa:

Frumos, bravo. Te respecți tare mult, n-ai principii ca femeie și nici demnitate. Te lași pipăită de oricine. M-am lămurit de tine încă de când susțineai că vrei să-i demonstrezi lui Andy că îl iubești și după te-ai sărutat cu grecul. Până și ăla avea iubită. Toți te folosesc, pentru că tu te lași folosită. Nu te gândești că te vede o țară întreagă și în primul rând părinții tăi față de care ar trebui să ai cea mai mare rușine”, scrie în mesajul pe care Roxana l-a primit.

Concurenta nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat tinerei, fără ezitare: ”Alooo, nici nu m-a atins. Așa se vede. Dar nu m-a atins acolo”.

Citește și...