Scene șocante într-un supermarket! O femeie fără mască de protecție, jignită și dată afară de ceilalți clienți nervoși

Publicat: 29/05/2020 | 16:32
Scene șocante într-un supermarket! O femeie fără mască de protecție, jignită și dată afară de ceilalți clienți nervoși

Pandemia de coronavirus i-a transformat pe unii oameni într-un adevărat haos. În New York, scene de-a dreptul șocante au fost surprinse într-un supermarket, acolo unde o femeie fără mască de protecție a fost pur și simplu alungată din magazin de către ceilalți clienți nervoși. 

În Staten Island, New York, o femeie a trecut printr-un adevărat coșmar. Aceasta a venit la cumpărături fără mască de protecție, ajungând să fie tratată extrem de urât de către ceilalți clienți prezenți în supermarket. Femeia a fost pur și simplu jignită ca la ușa cortului și mai apoi alungată din magazin, iar imaginile au devenit virale.

NU RATA – ALEXANDRU RAFILA, DESPRE NECESITATEA MĂȘTILOR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ! „O MASCĂ DE UNICĂ FOLOSINȚĂ, SPĂLATĂ ȘI CĂLCATĂ, ÎȘI PIERDE CALITĂȚILE FILTRANTE TOTAL„

„Lucrând într-un supermarket mi-a arătat cât de urâţi pot fi unii oameni,” a spus una dintre persoanele care au comentat la imaginile postate pe Facebook de unul dintre clienții care se aflau, la momentul respectiv, în supermarket. „Înţeleg că oamenii sunt anxioşi (n.r. New York este cel mai lovit stat din America de pandemie), însă nu există nicio justificare să te comporţi aşa…,” a adăugat o altă persoană.

Femeie din Iași, amendată cu 500 de lei pentru că nu purta mască

O femeie din Iași a fost amendată cu  500 de lei pentru că se afla într-un autobuz fără să poarte mască de protecție.

Politiștii locali și angajații Companiei de Transport Public (CTP) Iași au intensificat controalele în mijloacele de transport în comun, după ce mai multe persoane au încălcat măsurile impuse de autorități.

CITEȘTE ȘI – CE AMENDĂ A PRIMIT O FEMEIE DIN IAȘI PENTRU CĂ NU PURTA MASCĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ. POLIȚIA…

Politistii locali au intreprins actiuni pentru mentinerea ordinii si linistii publice, precum si pentru diminuarea raspandirii virusului SARS-COV-2. Echipele din cadrul Serviciului 4 Ordine publica au sanctionat contraventional, conform Legii 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu amenda in valoare de 500 lei, pe numita V.A., intrucat a fost depistata intr-un autobuz apartinand C.T.P. Iasi, fara a respecta masurile de protectie, respectiv nu purta masca de protectie”, au spus reprezentantii Politiei Locale Iasi pentru Ziarul de Iași.

Citește și...