Scene șocante la spitalul din Târgoviște, după ce un pacient a căzut de la etaj. Sinucidere sau accident?

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 18:07
Scene șocante la spitalul din Târgoviște, după ce un pacient a căzut de la etaj. Sinucidere sau accident?

Scene șocante s-au petrecut în urmă cu puțin timp la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Un pacient a căzut de la etaj și a murit pe loc. Bărbatul era internat în unitatea medicală. Se iau în calcul atât varianta unui suicid cât și posibilitatea ca bărbatului să i se fi făcut rău și astfel s-ar fi prăbușit în gol.

Astăzi, în urmă cu puțin timp, un bărbat a căzut de la etajul 4 al spitalului din Târgoviște, însă întâmplarea poate fi considerată atât sinucidere, cât și accident.

Tragedia s-a petrecut la cea mai mare unitate spitalicească din Dâmbovița. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani era internat la Spitalul Județean Târgoviște. În această după-amiază s-a dat alarma după ce acesta a căzut în gol de la etajul IV al unității medicale. Impactul cu solul i-a fost fatal. Bărbatul a decedat pe loc.

NU RATA – SINUCIDERE ÎN CAPITALĂ! UN BĂRBAT S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL HOTELULUI ÎN CARE ERA CAZAT

O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului și efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

O bătrână din Galați s-a aruncat de la etaj, de teama coronavirusului

Nu demult, o femeie, în vârstă de 96 de ani, s-a aruncat de la geamul camerei în care era cazată la azilul de bătrâni. Din primele informații, se pare că femeia nu fusese infectată cu virusul COVID-19, însă ar fi avut probleme psihice și alte boli grave. Surse din interiorul căminului de bătrâni din Galaţi susţin că femeia avea uşa balconului închisă, însă a reuşit să iasă pe geam. Pentru moment, anchetatorii au luat în calcul ideea sinuciderii .

CITEȘTE ȘI – JANDARM GĂSIT ÎMPUȘCAT LÂNGĂ BARAJUL VIDRARU! SE IA ÎN CALCUL SINUCIDEREA

”Femeia avea 96 de ani. Apelul la 112 a fost primit la ora 11.30. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.