Scene uluitoare pe șosea din Vaslui! Un motociclist a fost aruncat zeci de metri, după un impact violent cu o dubă! VIDEO

Publicat: 03/11/2018 | 19:00
Scene uluitoare pe șosea din Vaslui! Un motociclist a fost aruncat zeci de metri, după un impact violent cu o dubă! VIDEO

Un grav accident de circulație s-a petrecut în județul Vaslui, unde un tânăr motociclist a fost aruncat zeci de metri, în urma unui impact cu o dubă. Motociclistul avea viteză mare, iar mașina din fața lui care a făcut la stânga l-a surprins. Acum, bărbatul se află la spitalul de neurochirurgie din Iași.

Imaginile uluitoare au fost surprinse de camerele de luat vederi de la un depozit din zonăi. Tânărul de 17 ani nu avea experiență, iar asta l-a costat scump. El a suderit deja prima operație, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire, scrie vremeanoua.ro. (CITEȘTE ȘI: DOUĂ ROMÂNCE, ÎN STARE CRITICĂ DUPĂ UN ACCIDENT CUMPLIT PRODUS ÎN ITALIA! MAȘINA ÎN CARE SE AFLAU S-A IZBIT DE UN TIR)

Pentru Alexandru George Chirilă este tânărul care a încercat imposibilul, de a se strecura pe lângă o dubă care a semnalizat și apoi a cotit la stânga. Băiatul obținuse permisul de conducere de puțin timp și s-a grăbit spre casă, la Blesca, pentru a I se lăuda tatălui său. A ignorat semnalizarea unei dube ce se deplasa în fața sa, regulamentar, și a intrat în depãsire. În acel moment, tânãrul a intrat cu motocicleta în plin în dubã, a lovit roata din partea stângă și a fost aruncat prin aer câțiva metri. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GROAZNIC ÎN OLT! O ȘOFERIȚĂ A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN CAMION! UN BĂRBAT A MURIT, IAR FEMEIA ESTE ÎN STARE GRAVĂ)

În urma accidentului, Alexandru George s-a ales cu o loviturã puternică la cap, cu maxilarul și un umăr disclocate. A fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, apoi a ajuns la Iași. Acolo unde a suferit o primă operație, pe creier.