Schimb de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: ”Vrei să ți-o zic??” / ”Hai acasă!”

Publicat: 07/11/2019 | 16:50

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici, pe pagina de socializare, mult gustat de fanii lor. Prezentatoarea TV a postat o imagine, alături de care a scris un mesaj. Iar Cristi, tatăl lui David, băiețelul lor, nu s-a abținut și a comentat.

În imaginea publicată de Andreea Mantea se vede o pată de apă în formă de inimă. „Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”, a scris ea în descriere. „Rupi și pe versuri, mai nou, mama :))”, a răspuns el. „Aveam si continuare, dar… am zis să nu atrag atenția! Adica să nu excelez chiar in toate! ??? Vrei să ți-o zic???”, a fost replica ei, potrivit Wowbiz. (CITEȘTE ȘI: NU AI FI ZIS CĂ ASTA E SUMA! CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, CONCURENȚII DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, EMISIUNE PREZENTATĂ DE ANDREEA MANTEA)

„Modestă, cum te știu. Ia :)) impress me ?”, a scris Mitrea. „Ooooffff… bine dacă insiști… ??? Dar de ce e neagră oare? Oare o fi de supărare? Mai am o variantă, dar ți-o zic în privat! Nu vreau să se bată editurile pe mine!”, a răspuns Andreea Mantea. „Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum ? Ești top! ???”, a încheiat el.

Andreea Mantea iubește din nou

După o lungă perioadă în care a fost o femeie singură și și-a dedicat timpul doar fiului ei, David, și carierei, Andreea Mantea i-a făcut loc în viața și inima sa unui bărbat. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D iubește din nou și este extrem de fericită. (VEZI AICI: ANDREEA MANTEA, IMAGINI ȘOCANTE. VEDETEI KANAL D I-AU IEȘIT BUBE PE FAȚĂ)

Micul secret al brunetei a ieșit la iveală pe platourile de filmare ale emisiunii “Se Strigă Darul”, după ce întreaga echipă a ajuns în Maramureș, unde a avut loc nunta Cameliei și a lui Ghiță. La un moment dat, după ce a ajuns în casa miresei, Andreea Mantea se emoționează atât de mult de povestea de dragoste pe care o au cei doi tineri, încât simte nevoia să se destăinuie, relatează wowbiz.ro. “Dialogul fetelor” nu lasă loc de interpretări în legătură cu faptul că vedeta ar avea un iubit. În plus, Camelia ia rolul prezentatoarei pentru câteva clipe și îi pune tot felul de întrebări acesteia. Răspunsurile oferite de Andreea Mantea la întrebările – fulger ale Cameliei vor dezvălui secrete unice din viața vedetei Kanal D. (NU RATA: SCANDAL DE PROPORȚII ÎN CASA PUTEREA DRAGOSTEI. DOUĂ CONCURENTE SAR LA BĂTAIE. ANDREEA MANTEA LE DĂ AFARĂ DIN CASĂ: „NU ACCEPTĂM VIOLENȚA! VA TREBUI SĂ NE LUĂM LA REVEDERE DE LA CINEVA”)

Discuția lor, cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Andreea Mantea, dar și nunta tradioțională din Maramureș vor putea fi văzute în această seară, de la ora 20:00, într-o noua ediție “Se striga darul!” la Kanal D. De la petrecerea din această seară nu vor lipsi preparatele culinare deosebite, muzica bună și frumoasele porturi populare, adevărate piese de artă din zona Vișeului de Sus, acolo unde are loc fericitul eveniment. În plus, discuțiile aprinse dintre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vora condimenta ediția “Se strigă darul”.