Nu ai fi zis că asta e suma! Câți bani câștigă, de fapt, concurenții de la Puterea Dragostei, emisiune prezentată de Andreea Mantea

Publicat: 06/11/2019 | 12:53

Emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, se bucură de un real succes în rândul telespectarilor, iar concurenții aflați în competiția de la Kanal D sunt de două ori câștigați. În primul rând, își fac loc ușor, ușor în lumea showbizului mioritic și, pentru timpul stat în casa dragostei, ei sunt plătiți. Recent s-a aflat câți bani câștigă, de fapt, participanții de la “Puterea Dragostei”. Suma este destul de mică… Vă reamintim că salariul moderatoarei Andreea Mantea s-a mărit odată cu debutul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial, care se filmează tot în Istanbul.

Citește și: TOP 10 – Salariile vedetelor din România. Câți lei câștigă pe lună Andreea Esca, Andra Măruță, Andreea Mantea și celelate staruri de la Pro TV, Antena 1 și Kanal D

Câți bani câștigă, de fapt, concurenții de la “Puterea Dragostei”

De luni bune, tineri de diferite vârste acceptă provocarea “Puterea Dragostei”, unde au șanse să își întâlnească sufletul pereche. Emoții, lacrimi de fericire sau tristețe, haine scumpe, cadouri extravagante și ieșiri în locații de lux… toate acestea îi fac pe unii să creadă că participanții show-ului de la Kanal D trăiesc foarte bine. În realitate, ei sunt și plătiți pentru prezența lor, însă, suma de bani pe care o primesc nu este atât de mare cum se așteptau. Unii dintre concurenții eliminați din emisiunea matrimonială au dezvăluit că primesc în medie 100 de euro pe săptămână. Banii sunt depuși pe card sau le sunt oferiți cash, relateză jurnaliștii de la ciao.ro.

Citește și: O vedetă de la Kanal D a aflat sexul bebelușului! “Fătul se dezvoltă normal, arată bine” 

Câți bani încasează Jador de la “Puterea Dragostei” pentru o cântare

Jador de la “Puterea Dragostei” este lăutar și cântă cu o formaţie la diverse evenimente. El a avut câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi și a ajuns să câștige sume fabuloase datorită faptului că a apărut în cadrul emisiunii de la Kanal D, unde și-a făcut mii de admiratori. Potrivit unor surse, artistul câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare care durează o oră și 30 de minute.

Citește și...