Schimbări majore de program! Emisunile ”Bravo, ai stil!” și ”Se strigă darul”, scoase de pe post

Publicat: 03/08/2018 | 11:37

La scurt timp după ce s-a anunțat plecarea Biancăi Drăgușanu de la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, iată că schimbările nu s-au oprit aici. Șefii postului Kanal D iau în calcul să scoată de pe post emisiuni care aparent aveau succes, cum este ”Bravo, ai stil”. 

Show-ul matrimonial ”Te vreau lângă mine” nu va mai fi prezentat de Bianca Drăgușanu, ci de Andreea Mantea. Aceasta se pare că nu este singura decizie a șefilor kanal D, care înainte de asta au decis să scoată de pe post emisiunea Wowbiz, prezentată tot de Andreea Mantea, alături de Victor Slav.

Până la urmă, Slav a fost deschis negocierilor și a acceptat o altă ofertă, și-anume aceea de a prezenta din toamnă o altă emisiune de divertisment, care va fi difuzată de două ori pe săptămână.

Grila de de toamnă anunță însă și alte schimbări majore la Kanal D. Cum ar fi scoaterea de pe post a emisiunilr ”Bravo, ai stil!” și ”Se strigă darul”.

Așadar, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-ar putea trezi curând șomeri, dar și scaunele lui Mihai Mitoșeru și ale Diannei Rotaru, prezetatori al show-ului de nunți de la Kanal D, se clatină din temelii.

O altă emisiune care merge prost și are cifre slabe de audiență este noul show culinar „Cine-i cheful”, prezentat de Chef Foa

Citește și...