Se anunță vremuri grele pentru Ionuț Radu la Genoa » Davide Nicola l-a trecut pe internaționalul român pe linie moartă!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/01/2020 | 11:59
Se anunță vremuri grele pentru Ionuț Radu la Genoa » Davide Nicola l-a trecut pe internaționalul român pe linie moartă!

Începutul acestui an este unul de coșmar pentru Ionuț Radu. Internaționalul român a fost lăsat pe banca de rezerve la primul meci al anului susținut de Genoa, scor 2-1 cu Sassuolo în runda a XVIII-a, prima din 2020.


Biletul Zilei » Fotbal și hochei pentru primul „verde” al săptămânii!


La finalul partidei, tehnicianul echipei, Davide Nicola, a lăsat clar să se înțeleagă că românul va fi trecut pe linie moartă și nu va mai miza pe el decât în soluții de avarie, preferat pentru buturile echipei sale fiind Mattia Perin.

„Radu este un portar foarte bun, dar eu îl cunosc pe Mattia Perin. S-a mizat mult pe tineri, iar eu am introdus acum fotbaliști pe care îi cunosc. Așa am făcut și alegerea în cazul portarului. Sunt multe lucruri de pus la punct, pentru că am primit prea multe goluri. Vreau ca echipa să fie mai echilibrată”, a declarat Davide Nicola, antrenorul lui Genoa după succesul cu Sassuolo.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 15 milioane de euro, Ionuț Radu este împrumutat de Inter la Genoa, internaționalul român urmând a reveni la Milano în această vară când îi va expira împrumutul la Genoa.

După victoria pe care a obținut-o cu Sassuolo, Genoa a acumulat 14 puncte în clasament însă a rămas tot pe loc retrogradabil, fiiid pe locul 19. Ultimele dueluri dueluri ale primei etape programate în acest an îmn Serie A vor avea loc astăzi.

Program etapa a XVIII-a Serie A 

Brescia – Lazio 1-2
Spal – Hellas Verona 0-2
Genoa – Sassuolo 2-1
AS Roma – Torino 0-2

Luni 6 ianuarie
ora 13:30: Bologna – Fiorentina
ora 16:00: AC Milan – Sampdoria
ora 16:00: Atalanta – AC Parma
ora 16:00: Juventus – Cagliari
ora 19:00: Lecce – Udinese
ora 21:45: Napoli – Inter

Clasament Serie A

 

 

 

Citește și...