Home » Exclusiv » Se deschide, la București, „Școala Națională de Farmece și Ghicit”! Vrăjitoare cu experiență vor preda toate farmecele cunoscute, inclusiv tainele înspăimântătoare ale magiei negre

Se deschide, la București, „Școala Națională de Farmece și Ghicit”! Vrăjitoare cu experiență vor preda toate farmecele cunoscute, inclusiv tainele înspăimântătoare ale magiei negre

Redacția Cancan.ro 19/02/2021 | 23:32

Una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România a anunțat că urmează să deschidă prima școală din lume în care cursanții vor învăța cum să facă farmece, să ghicească, să lege și să dezlege cununii și blesteme, să scoată argintul viu și să pătrundă în tainele tenebroase ale magiei negre. Această adevărată academie a vrăjitoarelor va fi condusă de celebra Ioana Sidonia, fiica legendarei Maria Câmpina și se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit”. Nu oricine va putea urma, însă, cursurile ineditei școli, ci numai anumite categorii de elevi, care vor fi admiși după o selecție riguroasă, făcută de cele mai experimentate vrăjitoare din țară.

Demult, undeva între cele două războaie mondiale, caravanele de romi nomazi cutreierau țara în mod obișnuit. Atunci când opreau în vreo localitate, femeile, dar în special fetele aflate la vârsta măritișului se strângeau la căruța în care se afla ghicitoarea sau „fermecătoarea”, care, pentru un ban, le prevestea viitorul ori le dezlega cununiile.

În familia unei asemenea fermecătoare s-a născut Maria Câmpina, devenită, peste ani, cea mai cunoscută vrăjitoare din România. Alături de mama ei, care a trăit 107 ani, Maria Câmpina a mers cu șatra inclusiv în perioada comunistă, când căruțele erau însoțite de echipajele Miliției, din post în post, până la destinație.

Vrăjitorie la puterea doua

La rândul ei, Maria Câmpina a avut nouă copii, dintre care șase fete, toate ajunse, la rândul lor, vrăjitoare.

Vrăjitoarea Sidonia
Vrăjitoarea Sidonia, la „masa de lucru”

Cea mai mare dintre ele, Ioana Sidonia, a reușit, la rândul ei, să-și facă un nume în lumea vrăjitoarelor, mai ales ca urmare a numărului uriaș de ritualuri și farmece pe care le-a învățat de la bunica și de la mama sa.

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a explicat, pentru CANCAN.RO, Ioana Sidonia.

În toți acești ani, spune Sidonia, a făcut schimburi de experiență cu alte vrăjitoare, atât din țară, cât și din India, Rusia, Ucraina, Letonia, Slovenia, Bulgaria și Ungaria.

Aceasta susține, în acest sens, că a fost prezentă un congres al vrăjitoarelor, care a avut loc la Moscova, unde a primit inclusiv un premiu pentru cea mai bună clarvăzătoare din România. Tot aici, ar fi cunoscut o vrăjitoare venită tocmai din India, în vârstă de peste 100 de ani, care-și spunea Shambala și care „i-ar fi încredințat numele ei”, după ce i-ar fi înțeles calitățile.

Ce se va „preda” la „Școala Națională de Farmece și Ghicit”

Sidonia spune că, după ce și-a dat seama că generațiile tinere de vrăjitoare nu se mai ridică la nivelul fermecătoarelor din trecut, a decis să organizeze, la București, ceea ce se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit”, mai ceva ca „Școala de magie și vrăjitorie Hogwarts”, la care învăța Harry Potter, îndrăgitul personaj din cărțile lui J.K. Rowling.

Aceasta spune că va preda alături de celelalte cinci surori ale ei, care sunt și ele vrăjitoare. Totuși, la cursuri nu va putea avea acces oricine, ci numai femeile care se trag familii de vrăjitoare. „Fără o rădăcină, un har moștenit, nu se poate face nimic. De aceea, vor fi acceptate doar fetele sau femeile care se trag din neam de fermecătoare. Bărbații sunt excluși, pentru că aceste calități nu se transmit decât fiicelor”, a explicat vrăjitoarea.

Cele șase femei urmează să pună la dispoziția cursantelor toate farmecele și descântecele pe care le cunosc. În plus, le vor învăța pe acestea și care sunt zilele în care „se deschid cerurile” și trebuie făcute unele ritualuri, dar și simbolurile din lumea vrăjitoriei, cum sunt vârtelnițele, fusurile fermecate, cărțile de tarot, cum se folosește ghiocul și multe altele.

Interiorul „palatului” în care stă Sidonia, fiica Mariei Câmpina

Sidonia spune că o vrăjitoare trebuie să știe cum să aducă reîntoarcă acasă un om plecat departe, să dezlege cununii, să scoată argintul viu, dar și să rupă blesteme.

„Vrăjitoria nu e treabă ușoară. Nu vorbim doar despre ghicirea viitorului. Sunt și vrăji tămăduitoare, cum ar fi rezolvarea unor forme de depresie ori fertilitate. Sau scoterea argintului viu, o afecțiune care nu se poate depista nici măcar în urma autopsiei. Omul moare și habar nu are de ce”, a mai explicat Ioana Sidonia. (NU RATA: BENDEAC „BECALI” A MERS LA SIDONIA)

Forța măselei de minte

Aceasta a mai spus că este dispusă să le arate viitoarelor eleve și măseaua de minte a bunicii ei, care ar fi trăit nu mai puțin de 107 ani.

„Bunica a trăit mult. Când se apropia de vârsta de 100 de ani, i-a căzut măseaua de minte. Mi-a dat-o mie și mi-a spus să o folosesc atunci când vreau să aflu din ce motiv a murit cineva. Sunt situații în care urmașii celui decedat nu știu adevărata cauză a morții și apelează la mine. Atunci folosesc măseaua bunicii”, a dezvăluit celebra clarvăzătoare.

Ioana Sidonia a mai spus că „Școala Națională de Farmece și Ghicit” va fi și într-o permanentă legătură cu „Universitatea de Paranormal de la Moscova”, dar și cu unele dintre cele mai experimentate vrăjitoare din zona Balcanilor.

Sidonia, fiica Mariei Câmpina, a pus la cale deschiderea „Școlii Naționale de Farmece și Ghicit”

În ce privește programa de învățământ, Sidonia a afirmat că va aplica exact metodele pe care le-au folosit mama și bunica ei, atunci când au învățat-o cum să facă farmece încă de la vârsta de 7 ani, când a ghicit, pentru prima oară, unei fete nemăritate.

În plus, vrăjitoarea promite că le va învăța pe elevele sale și elemente de magie neagră, mai puțin cunoscute la noi.

”Magia neagră vine de la Diavol și este necesară, în special, pentru doborârea blestemelor trecute prin foc. Această categorie de blesteme este una extrem de puternică, pentru că ce este ars nu mai poate fi refăcut. De aceea, tămăduitoarea are nevoie de forța venită din Întuneric, pentru a salva pe cineva”, a mai afirmat Sidonia.

Pact cu Diavolul?!

Pentru a putea să apeleze la acest timp de forțe, vrăjitoarele vor trebui să învețe la școala Sidoniei cum să facă un pact cu Diavolul. Este vorba despre un ritual complicat, care presupune arderea organelor unui animal cu coarne. Apoi, toate vrăjile se fac la întuneric. De altfel, nici obiectele care se  folosesc pentru farmecele de gen cu trebuie atinse de lumina zilei. Printre acestea se numără, în mod obligatoriu, un craniu uman, dar și mâini mumificate. (VEZI AICI: MARIA CÂMPINA ŞI-A MAI MĂRITAT O NEPOATĂ! ADRIAN MINUNE A FOST INVITAT SPECIAL)

Sidonia a spus că va mai trece ceva timp până când școala de vrăji va deveni funcțională, pentru că încă mai trebuie puse la punct o mulțime de detalii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce urmează: E doar începutul
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce...
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar o adolescentă
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să achite nicio rată. Au rămas atât cu banii, cât şi cu casa cumparata din ei. Cum îşi iau ţepe băncile
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!” Lovitura dată în doar 4 zile
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului:
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului: "Doare, tati, doare...
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul...
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea cu bărbații, drogurile și alcoolul au desfigurat-o. Nici tu nu o recunoști
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă a restricţiilor DOCUMENT
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar Smiley dă din casă: ”În sarcină, a avut poftă de...”
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta cu Meghan și Harry
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta...
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani"! Cât de sexy a...
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie într-un business de succes
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie...
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...