Acasă » Exclusiv » Se deschide, la București, „Școala Națională de Farmece și Ghicit”! Vrăjitoare cu experiență vor preda toate farmecele cunoscute, inclusiv tainele înspăimântătoare ale magiei negre

Se deschide, la București, „Școala Națională de Farmece și Ghicit”! Vrăjitoare cu experiență vor preda toate farmecele cunoscute, inclusiv tainele înspăimântătoare ale magiei negre

De: Cancan 19/02/2021 | 23:32

Una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România a anunțat că urmează să deschidă prima școală din lume în care cursanții vor învăța cum să facă farmece, să ghicească, să lege și să dezlege cununii și blesteme, să scoată argintul viu și să pătrundă în tainele tenebroase ale magiei negre. Această adevărată academie a vrăjitoarelor va fi condusă de celebra Ioana Sidonia, fiica legendarei Maria Câmpina și se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit”. Nu oricine va putea urma, însă, cursurile ineditei școli, ci numai anumite categorii de elevi, care vor fi admiși după o selecție riguroasă, făcută de cele mai experimentate vrăjitoare din țară.

Demult, undeva între cele două războaie mondiale, caravanele de romi nomazi cutreierau țara în mod obișnuit. Atunci când opreau în vreo localitate, femeile, dar în special fetele aflate la vârsta măritișului se strângeau la căruța în care se afla ghicitoarea sau „fermecătoarea”, care, pentru un ban, le prevestea viitorul ori le dezlega cununiile.

În familia unei asemenea fermecătoare s-a născut Maria Câmpina, devenită, peste ani, cea mai cunoscută vrăjitoare din România. Alături de mama ei, care a trăit 107 ani, Maria Câmpina a mers cu șatra inclusiv în perioada comunistă, când căruțele erau însoțite de echipajele Miliției, din post în post, până la destinație.

Vrăjitorie la puterea doua

La rândul ei, Maria Câmpina a avut nouă copii, dintre care șase fete, toate ajunse, la rândul lor, vrăjitoare.

Vrăjitoarea Sidonia
Vrăjitoarea Sidonia, la „masa de lucru”

Cea mai mare dintre ele, Ioana Sidonia, a reușit, la rândul ei, să-și facă un nume în lumea vrăjitoarelor, mai ales ca urmare a numărului uriaș de ritualuri și farmece pe care le-a învățat de la bunica și de la mama sa.

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a explicat, pentru CANCAN.RO, Ioana Sidonia.

În toți acești ani, spune Sidonia, a făcut schimburi de experiență cu alte vrăjitoare, atât din țară, cât și din India, Rusia, Ucraina, Letonia, Slovenia, Bulgaria și Ungaria.

Aceasta susține, în acest sens, că a fost prezentă un congres al vrăjitoarelor, care a avut loc la Moscova, unde a primit inclusiv un premiu pentru cea mai bună clarvăzătoare din România. Tot aici, ar fi cunoscut o vrăjitoare venită tocmai din India, în vârstă de peste 100 de ani, care-și spunea Shambala și care „i-ar fi încredințat numele ei”, după ce i-ar fi înțeles calitățile.

Ce se va „preda” la „Școala Națională de Farmece și Ghicit”

Sidonia spune că, după ce și-a dat seama că generațiile tinere de vrăjitoare nu se mai ridică la nivelul fermecătoarelor din trecut, a decis să organizeze, la București, ceea ce se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit”, mai ceva ca „Școala de magie și vrăjitorie Hogwarts”, la care învăța Harry Potter, îndrăgitul personaj din cărțile lui J.K. Rowling.

Aceasta spune că va preda alături de celelalte cinci surori ale ei, care sunt și ele vrăjitoare. Totuși, la cursuri nu va putea avea acces oricine, ci numai femeile care se trag familii de vrăjitoare. „Fără o rădăcină, un har moștenit, nu se poate face nimic. De aceea, vor fi acceptate doar fetele sau femeile care se trag din neam de fermecătoare. Bărbații sunt excluși, pentru că aceste calități nu se transmit decât fiicelor”, a explicat vrăjitoarea.

Cele șase femei urmează să pună la dispoziția cursantelor toate farmecele și descântecele pe care le cunosc. În plus, le vor învăța pe acestea și care sunt zilele în care „se deschid cerurile” și trebuie făcute unele ritualuri, dar și simbolurile din lumea vrăjitoriei, cum sunt vârtelnițele, fusurile fermecate, cărțile de tarot, cum se folosește ghiocul și multe altele.

Interiorul „palatului” în care stă Sidonia, fiica Mariei Câmpina

Sidonia spune că o vrăjitoare trebuie să știe cum să aducă reîntoarcă acasă un om plecat departe, să dezlege cununii, să scoată argintul viu, dar și să rupă blesteme.

„Vrăjitoria nu e treabă ușoară. Nu vorbim doar despre ghicirea viitorului. Sunt și vrăji tămăduitoare, cum ar fi rezolvarea unor forme de depresie ori fertilitate. Sau scoterea argintului viu, o afecțiune care nu se poate depista nici măcar în urma autopsiei. Omul moare și habar nu are de ce”, a mai explicat Ioana Sidonia. (NU RATA: BENDEAC „BECALI” A MERS LA SIDONIA)

Forța măselei de minte

Aceasta a mai spus că este dispusă să le arate viitoarelor eleve și măseaua de minte a bunicii ei, care ar fi trăit nu mai puțin de 107 ani.

„Bunica a trăit mult. Când se apropia de vârsta de 100 de ani, i-a căzut măseaua de minte. Mi-a dat-o mie și mi-a spus să o folosesc atunci când vreau să aflu din ce motiv a murit cineva. Sunt situații în care urmașii celui decedat nu știu adevărata cauză a morții și apelează la mine. Atunci folosesc măseaua bunicii”, a dezvăluit celebra clarvăzătoare.

Ioana Sidonia a mai spus că „Școala Națională de Farmece și Ghicit” va fi și într-o permanentă legătură cu „Universitatea de Paranormal de la Moscova”, dar și cu unele dintre cele mai experimentate vrăjitoare din zona Balcanilor.

Sidonia, fiica Mariei Câmpina, a pus la cale deschiderea „Școlii Naționale de Farmece și Ghicit”

În ce privește programa de învățământ, Sidonia a afirmat că va aplica exact metodele pe care le-au folosit mama și bunica ei, atunci când au învățat-o cum să facă farmece încă de la vârsta de 7 ani, când a ghicit, pentru prima oară, unei fete nemăritate.

În plus, vrăjitoarea promite că le va învăța pe elevele sale și elemente de magie neagră, mai puțin cunoscute la noi.

”Magia neagră vine de la Diavol și este necesară, în special, pentru doborârea blestemelor trecute prin foc. Această categorie de blesteme este una extrem de puternică, pentru că ce este ars nu mai poate fi refăcut. De aceea, tămăduitoarea are nevoie de forța venită din Întuneric, pentru a salva pe cineva”, a mai afirmat Sidonia.

Pact cu Diavolul?!

Pentru a putea să apeleze la acest timp de forțe, vrăjitoarele vor trebui să învețe la școala Sidoniei cum să facă un pact cu Diavolul. Este vorba despre un ritual complicat, care presupune arderea organelor unui animal cu coarne. Apoi, toate vrăjile se fac la întuneric. De altfel, nici obiectele care se  folosesc pentru farmecele de gen cu trebuie atinse de lumina zilei. Printre acestea se numără, în mod obligatoriu, un craniu uman, dar și mâini mumificate. (VEZI AICI: MARIA CÂMPINA ŞI-A MAI MĂRITAT O NEPOATĂ! ADRIAN MINUNE A FOST INVITAT SPECIAL)

Sidonia a spus că va mai trece ceva timp până când școala de vrăji va deveni funcțională, pentru că încă mai trebuie puse la punct o mulțime de detalii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...