Acasă » Exclusiv » Se reaprinde războiul între celebra creatoare de modă și fostul ei partener. Am aflat motivul pentru care se întâlnesc din nou în instanță

Se reaprinde războiul între celebra creatoare de modă și fostul ei partener. Am aflat motivul pentru care se întâlnesc din nou în instanță

De: Cancan 27/09/2020 | 23:57

Se reaprinde un război în lumea bună! La aproape un an de când a fost acuzată că și-ar fi părăsit partenerul și copiii pentru un fost membru al Guvernului, celebra creatoare de modă a ajuns din nou în vizorul „fostului”.

O celebră creatoare de modă de la noi, care îmbracă atât vedetele din showbizul românesc, cât și pe cele din străinătate, a ajuns în instanță, în calitate de pârât. Reclamantul? Ex-partenerul său, care se pare că nu a uitat de episodul șocant petrecut în urmă cu aproape un an, atunci când designerița ar fi trăit clipe de neuitat la un hotel de lux, în compania unui fost membru al guvernului.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de CANCAN.RO, vedeta ar fi fost dată în judecată de către fostul partener, iar la mijloc s-ar afla copiii pe care îi au cei doi. Mai exact, ex-partenerul de viață al creatoarei de modă ar cere custodia minorilor.

(NU RATA: DESIGNERUL MILIONAR A APĂRUT LA LOFT FĂRĂ SOȚIA CÂNTĂREAȚĂ)

Celebra creatoare de modă, un nou proces cu fostul partener de viață

A fost acuzată că și-ar fi părăsit soțul și copiii, pentru „donjuanul” din guvern

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], CANCAN.RO a intrat, în urmă cu aproape un an, în posesia unor informații fabuloase despre telenovela pe care ar fi trăit-o cunoscuta designeriță. Ea și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu fostul membru al guvernului!

Acesta din urmă locuiește la Londra, este însurat și are trei copii. Ea este căsătorită şi are doar doi copii. Creaţiile ei au fost purtate de Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato și Jennifer Hudson. Despre iubitul designeriței putem spune că a fost secretar de stat în Guvernul Cioloş. De-a lungul timpului, a avut funcții importante în Guvernul României.

(CITEȘTE ȘI: UN DESIGNER A CREAT O MASCA DE PROTECȚIE CARE COSTĂ 1,5 MILIOANE DE DOLARI! IMEDIAT S-A IVIT UN CUMPĂRĂTOR)

Potrivit surselor CANCAN.RO, designeriţa și iubitul s-ar fi cunoscut la Londra, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție, pentru că, la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată. Distracția s-ar fi întins până dimineața. Fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră aproape de 5:30 dimineața, obosit după o noapte complexă.

Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: „Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!”.

(VEZI ȘI: MIHAI ALBU, DIN NOU LA CUȚITE CU IULIA ALBU! DESIGNERUL A DEPUS PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA FOSTEI SALE SOȚII)

Celebra designeriță și iubitul, fost membru al Guvernului, s-au fotografiat la conferință

Creatoarea de modă a izbucnit pe rețelele de socializare

În primăvara acestui an, celebra creatoare de modă a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce fostul ei partener de viață ar fi aruncat, în spațiul public, mai multe informații mincinoase, spune ea.

Creatoarea de modă a făcut declarații șocante la momentul respectiv, în mediul online, subliniind că ar fi fost hărțuită.

Timp de 11 ani de zile am avut o relație pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viață alături de care am doi copii, de 8 și de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coșmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecințe extreme pentru mine și copiii mei. De 6 luni de zile mă confrunt cu o campanie online, plătită și întreținută de fostul meu partener de viață, care se prezintă peste tot că fiind «Soțul» meu, deși nu am fost niciodată căsătoriți.

Mi-a hărțuit familia, prietenele, angajații, toți fiind martori la această poveste, mi-a pus afacerea și implicit angajații în pericol, a plâns la comandă, a mințit, m-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru, «curvă» și mama incapabilă.
Am stat ascunsă de frică și de oroare, crezând că pot fi protejată de instituții și de legi, crezând că adevărul e suficient. Am țipat, am urlat, am cedat, am greșit, am fost tărâtă pe jos, la propriu și la figurat, am făcut toate greșelile unui om hăituit și dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trăit pe pielea mea din plin.
Acum se desfășoară o campanie în care «soțul» meu închipuit este «eroul» care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus și nu respect carantina. Nu este Soțul meu, nu am coronavirus!
Am fost nevoită să merg la Institutul Matei Balș, la Poliție, la Direcția de Sănătate a Municipiului București, precum și la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări și avize epidemiologice pe care le-am obținut pe toate.
(…) Vreau să îmi protejez copiii, sunt tot ce contează, copiii mei și fărâma de viață privată care mi-a mai rămas a scris celebra creatoare de modă, pe rețelele de socializare.

A îmbrăcat vedete de top din România și din străinătate

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designeriță se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top asemenea celui purtat de Kendall Kardashian la ședința foto pentru un concert din America.

În ciuda faptului că le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea ar avea prețuri comparabile cu ale altor designeri români, chiar dacă nu atât de căutați.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...