Se reaprinde scandalul în familia unui actor celebru! Fiica își acuză mama vitregă: ”Vânează moșteniri…”

Publicat: 09/06/2018 | 23:57

Viața bate filmul în cazul Ancăi Codrescu, fiica adoptivă a marelui actor Constantin Codrescu. Rămasă fără casă şi renegată de tatăl ei, femeia a ajuns „slugă” în Spania. (Promotiile zilei la monitoare) Adoptată la vârsta de cinci ani de actorul Constantin Codrescu, Anca a fost îndepărtată de tatăl ei după ce, spune ea, la mijloc şi-ar fi „băgat coada” mama ei vitregă. Cea care ar fi, mai degrabă, pasionată de o „vânătoare de moşteniri”.

Este interesată să moştenească bunurile tatălui meu, iar acum a început un război pentru o casă inclusiv cu fratele tatălui meu!„, ne-a explicat Anca. Ea a plecat în Spania în urmă cu doi ani pentru a pune ban pe ban şi să-şi poată lua o casă în România. Suferința este foarte mare, şi nu doar pentru că tatăl ei o reneagă, ci şi pentru că cei doi copii ai ei au rămas în România.  (Reduceri mari la jocuri PC)

L-am sunat şi i-am spus că vreau să mă întorc în România, măcar într-o vacanță, şi aş vrea să locuiesc la el. Nici nu a vrut să audă! Copiii locuiesc la fostul meu soț. Eu tot ce câştig aici le trimit lor. Sunt mari şi ştiu să se descurce, dar dorul de ei mă omoară„, ne-a declarat Anca. (CITEȘTE AICI: FIICA ADOPTIVĂ A LUI CONSTANTIN CODRESCU FACE NOI DEZVĂLUIRI)

În Spania lucrează acum ca îngrijitoare pentru o persoană vârstnică, asta după ce, la început, a experimentat condiții inumane în agricultură. „Mi-a fost greu acum, pentru că nu ştiam o boabă de spaniolă, dar încep să învăț. M-am liniştit, înainte mergeam la cules de căpşuni, iar condițiile de cazare erau groaznice. Dormeam într-un pat fără saltea si nu primeam nici măcar apă„, ne-a mărturisit fiica actorului. (NU RATA: „NU MAI POT STA INTR-UN MARIAJ IMPUS DE TATAL MEU”)

Și-a iertat tatăl pentru că ar fi abandonat-o

Atunci când actorul a împlinit vârsta de 86 de ani, Anca a avut puterea să-l ierte pentru că a abandonat-o şi i-a transmis un mesaj. „La mulți ani, dragă tată… Vreau să ştii că te-am iertat. Te-am iertat pentru faptul că nu ai știut că am o singură viață, te-am iertat pentru că aș fi vrut să-mi fii cu adevărat tată, dar ție ți-a fost mult prea greu să încerci să mă cunoști cu adevărat pe mine, așa cum sunt eu (zic eu nu ai avut timp). Poate că ți-ar fi plăcut ce descopereai. Nu ți-am spus prea des aceste lucruri, pentru că nu am vrut să te rănesc și să-ți arunc în față greșeli din tinerețe”, a scris Anca pe Facebook.

Tânăra spune că a trecut peste dezamăgirile provocate de părinte. ”Te-am iertat, tată, și îmi este milă de tine că ai îmbătrânit atât de gol de sentimente pentru mine, pentru că mi-ai otrăvit și schingiuit sufletul. Azi mă simt pregătită pentru eliberare, mă simt puternică, renăscută și vindecată și am reușit să-mi iau viața în propriile mâini printre straini (…) Cu lacrimi îți spun din nou «tati» La mulți ani!!! … fii așa cum îți dorești…”, a scris Anca Codrescu. (VEZI ȘI: CUM A PUTUT SA II RASPUNDA FATA UNUI ACTOR CELEBRU DE LA NOI CELUI CARE I-A DAT O SANSA IN VIATA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...