Se relansează televiziunea privată care a făcut istorie în România! Dan Diaconescu și Ion Cristoiu, printre starurile noului post TV

Publicat: 23/07/2020 | 23:32

Revenire de zile mari în piața media! Televiziunea privată care a scris istorie în România se relansează în forță. Ion Cristoiu urmează să fie vedeta emblemă al noului Tele 7 abc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de senzație.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de cea mai surprinzătoare lansare ce va avea loc în piața media de la noi din țară.(CITEȘTE ȘI: DUPĂ PRO TV, CORONAVIRUSUL LOVEȘTE DIN NOU ȘI ÎN TVR! A FOST CONFIRMAT A 3-LA CAZ LA POSTUL DE TELEVIZIUNE)

Toți românii de peste 30 de ani își amintesc de unul dintre primele posturi de televiziune independente din România de după Revoluția din 89.,Tele 7 abc. Aici s-au lansat cei ce sunt și acum vedete incontestabile: Mircea Badea, Teo Trandafir, Mihaela Rădulescu, Andreea Berecleau, Dan Diaconescu, dar și Florin Călinescu.

Se relansează televiziunea privată care a făcut istorie în România!

Potrivit surselor noastre unul dintre șefii noului Tele 7 abc este Dan Preda, un jurnalist de presă scrisă celebru pentru activitatea sa, dar și amici de-ai lui tot din branșă.

Pentru că se începe totul de la zero, și bugetele vor fi mai mici, așadar cei care vor lucra acolo nu vor avea parte nici de salarii foarte mari și nici de expunere masivă, căci noul Tele 7 abc nu este încă pe cablu. Cu toate acestea, se pare că s-a discutat deja ca printre vedetele noului post să se numere nume grele din presă precum Ovidiu Ioanițoaia și Ion Cristoiu, iar pe partea mai mondenă se pare că sunt discuții cu mai multe ziariste, printre care Ioana Popescu. Din câte se pare, în cărți ar fi și  Adrian Ungureanu, care ar urmă  să modereze un late night show, în noua grilă a postului TV.(NU RATA: SENZAȚIONALUL DOMN DAN & RIVALUL MILIARDAR AL LUI GIGI BECALI L-AU BĂGAT LA ÎNGHESUIALĂ PE CIPRIAN MARICA! ”PLOAIE DE… PROSOAPE” PE RITMURI DE MANELE ȘI…)

Grila de programe a noului Tele 7 abc

„Când am anunțat că revenim cu Tele7abc lumea a reacționat foarte bine, multă lume vrea să se implice” a declarat unul dintre directori.

Printre emisiunile din grila de programe a noului post se află și una care a stârnit amuzamentul tuturor căci se numește: ”Ședința de partid„, dar va fi una politică, de campanie, cu trimitere pamfletară la fostele ședințe de partid dinainte de 89. Zvonurile spun că și Dan Diaconescu ar fi pe lista celor care ori au investit în noul post ori vor să își producă acolo o emisiune.

Dan Diaconescu ar putea reveni pe sticla la Tele 7 abc

Despre Tele 7 abc

Tele 7 abc a fost printre primele posturi de televiziune din România. A început să transmită în 1994. Primul sediu a fost în București, pe Calea Victoriei nr. 155, la etajele 10 și 11. Patroni erau Paul Opriș, Mihai Cârciog și impresarul Marcel Avram. Televiziunea Tele 7 abc a fost realizată după un concept gândit de Mihai Tatulici. Acesta a demisionat un an mai târziu, în 1995, din funcția de Director general, pentru a se muta la Pro TV. Postul a fost închis definitiv în 2004.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.