SEBASTIAN GHITA, înregistrări cu procurorul NEGULESCU: „Bă, eşti o zdreantă!“

Publicat: 19/12/2016 | 13:13

După ce a prezentat documentele din care a reieşit faptul că procurorul care i-a făcut dosarele, Mircea Negulescu, a anchetat câteva persoane în cazul fostului primar din Ploieşti, Iulian Bădescu, pe baza unor denunţuri care au fost obţinute nu tocmai legal, Sebastian Ghiţă a scos din „sertar“ o serie de înregistrări cu respectivul procuror DNA, în urmă cu puţin timp, în această luni.  Liderul PRU a făcut public un fişier audio în care doi procurori DNA îl desfiinţează pe Ghiţă. Din convorbirea celor doi reiese că DNA le pregăteşte dosare membrului PRU, dar şi lui Liviu Dragnea, potrivit ştiripesurse.ro.

Sebastian Ghiţă a dezvăluit că are documente prin care poate proba că membrii CSM au fost minţiţi de reprezentanţii DNA în cazul senatorului Daniel Savu, care reclama nişte abuzuri ale procurorilor DNA. Sebastian Ghiţă a prezentat documente din care reiese că procurorul care i-a făcut dosarele, Mircea Negulescu, a anchetat anumite persoane în cazul fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pe baza unor denunţuri obţinute nu tocmai legal. Problema este, însă, că procurorul DNA le-a spus celor de la CSM că nu a anchetat respectivele persoane.

„In ancheta care viza reclamatiile facute de senatorul Daniel Savu impotriva abuzurilor procurorului Negulescu, CSM l-a absolvit de orice vina pe acesta pe motiv ca nu a efectuat acte de urmarire penala. Iata dovada ca Negulescu a mintit sau CSM l-a acoperit. Aceste doua documente arata ca Negulescu a facut dosarul fostului primar Badescu. Senatorul Savu a aratat ca procurorul Negulescu , fiind prieten de familie cu denuntatorii Tanase, l a arestat pe primarul Badescu, nasul denuntatorilor. Acesti denuntatori aveau o datorie financiara de 100.000 euro catre denuntatul Badescu. Ma intreb daca nu cumva procurorul Negulescu nu i a ajutat pur si simplu sa l fure pur si simplu pe primarul Badescu. Vom depune si la CSM aceste documente si vom cere redeschiderea anchetei care l vizeaza pe Negulescu. Doamna Kovesi trebuie macar in al treisprezecelea ceas sa verifice cum se poate intampla asa ceva in institutia dansei. Un procuror DNA care incalca legea si e acoperit va genera si mai multa neincredere in lupta anticoruptie”, a susţinut Sebastian Ghiţă care a dat publicităţii două documente.

De asemenea, Sebastian Ghiţă a prezentat în urmă cu puţin timp, în această luni, şi câteva înregistrări cu Mircea Negulescu, de-a dreptul scandaloase, în care a fost desfiinţat de doi procurori DNA.

Mircea Negulescu: „Băga-mi-aş… în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiţă, care este un vagabond, o zdreanţă, Eu spun aşa… Eu i-o spun în faţă până la urmă: Bă, eşti o zdreanţă! Du-te… de aici de panaramă“.

Procuror DNA: „Da, bă, dar ţi-au ţinut spatele şi ăia de la Bucureşti, bă, şi Kovesi…“

Mircea Negulescu: „Da. Bă, mă jur că îi spun în faţă că n-am ce să… ce să îmi facă, să-mi… Păi toate n-au plecat, frate, de la mine?“.

Citește și...