Loading the player...

Dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiţă despre legătura strânsă avută cu SRI şi politica au ajuns la episodul şapte. Într-o nouă casetă difuzată de România Tv, Sebastian Ghiţă vorbeşte despre un sejur de lux împreună cu prim adjunctul SRI, Florian Coldea. Totul s-a petrecut în februarie 2010 înaintea congresului PSD.

Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista. În ultima apariţie v-am prezentat mai multe date despre relaţiile cu Coldea şi Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar să nu ajungă Ponta la PSD, a fost mesajul. Dan Andronic de la EVZ poate să confirme că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcare în avion şi cu mine şi cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic şi deşi avea bilet la business s-a dus la clasa economic. Îi era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie", a arătat la România TV Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a mai prezentat o imagine dintr-o altă vacanţă petrecută cu Florian Coldea. ”Vă mai dau doar un exemplu de astfel de vacanţă şi o poză cu familiile la Disney Land, la Paris, în poză apare doamna general Dorina Coldea, soţia domnului Coldea” a mai spus fostul deputat.

Fostul deputat este urmărit penal prin interpol pentru încălcarea regulilor controlului judiciar. (Gabriel Niculescu)

Citeste despre:sebastian ghita dezvaluiri, sebastian ghita florian coldea, traian basescu


Share On Facebook