Secretul Irinei Rimes a ieșit la iveală! Ce nu știa nimeni despre artistă: “Mă simțeam rușinată“

Autor: Anca Toma
Publicat: 28/02/2018 | 15:22

Irina Rimes a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă nu a fost ocolită de dificultăți până a ajunge unde este acum. Vedeta a venit pentru prima dată în România în urmă cu șase ani, iar până atunci doar visa să ajungă în țara despre care toată lumea vorbea.

Până în 2012 eu nu am fost niciodată în România și mă simțeam așa un pic rușinată pentru că toată lumea vorbea despre România, iar eu nu aveam posibilitatea de a ajunge aici. Am crescut fiind influențată din două părți: una românească și una rusească. Dacă ați putea vedea și întelege limba rusă, ați înțelege că rușii depun foarte mult suflet. La început scriam artiștilor din Moldova pe Facebook „Bună! Eu sunt Irina Rimes și am o piesă care cred că ți se potrivește, nu vrei să o asculți?” Mulți mă ignorau, povestește Irina despre începuturile sale.

Puţină lume ştie că îndrăgita Irina Rimes a fost descoperită de Raluka! Artista este cea care a descoperit-o pe Irina Rimes şi în acelaşi timp, tot ea este cea care se ocupă îndeaproape de proiect. “Talentul Irinei l-am descoperit în timpul unei sesiuni la studio. În momentul în care am auzit-o cântând şi când am văzut cât de frumos scrie, am fost sigură că Irina merita să îşi continue visul şi că trebuie ajutată în această direcţie” declara Raluka.

Citește și...