Secretul relației perfecte dintre Enrique Iglesias și Anna Kournikova: fac sex zi de zi, la prima oră

Publicat: 23/10/2018 | 17:34
Secretul relației perfecte dintre Enrique Iglesias și Anna Kournikova: fac sex zi de zi, la prima oră

De când au devenit părinți, cântărețul și fosta jucătoare de tenis susțin că au o viață sexuală mult mai activă. 

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, ştie cum să ţină aprinsă flacăra iubirii. Cuplat cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova încă din 2001, el se jură că nu s-ar fi căsătorit până acum cu ea, dar se iubesc ca-n prima zi. Cum reușesc asta? Enrique susține că a găsit soluţia relaţiei perfecte: face sex dimineaţa, la prima oră.

Enrique Iglesias a glumit în repetate rânduri cu privire la „dimensiunea penisului” spunând că „este slab dotat” şi că primeşte reclamaţii constant de la partenera lui.

Un lucru e cert, nu e slab dotat la capitolul finanţe. Şi asta pentru că are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari. În timpul unei emisiuni televizate, Enrique a declarat public.

Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă înainte de micul dejun este ăsta: sex!”. Cântăreţul a adăugat că asta i se pare „extrem de natural pentru că relaţia pe care o are cu Anna este de 17 ani, iar nivelul de intimitate dintre ei a ajuns foarte departe”, relatează click.ro.

Iglesias a spus că după ce a născut Anna „fac sex mai des ca niciodată pentru că i se pare incredibil cum s-a transformat Kournikova într-o mamă perfectă, extrem de sexy”.

 

Citește și...