Secretul rușinos al polițistului din Pitești care și-a împușcat copilul. Ce i-au făcut femeile din viața lui

Publicat: 09/11/2018 | 13:07

Polițistul din Pitești care și-a împușcat copilul în cap iar mai apoi s-a sinucis ascunde un trecut sentimental rușinos, despre care apropiații susțin că l-ar fi băgat în depresie. 

Polițistul de la Brigada de Crimă Organizată din Pitești care și-a împușcat băiețelul, iar apoi s-a sinucis, a șocat toată comunitatea. Chiar dacă imediat după această tragedie nimeni nu găsea motive care să-l fi condus pe Marius Franțescu într0o astfeld e stare încât să-și ucidă propriul copil, iată că acum ies la iveală detalii despre trecutul lui despre care nu știa aproape nimeni.

Cu toate că era perceput de colegi drept un om absolut obișnuit, Franțescu ascundea o viață amoroasă marcată de eșecuri și umilințe despre acesta nu vorbea niciodată, scrie spynews.ro, invocând surse din anturajul lui. În realitate, în perioada în care era elev la Colegiul Ion C. Brătianu din Pitești, adolescentul Franțescu a avut o relație cu o colegă, care, în ciuda vârstei fragede, l-ar fi înșelat cu o mulțime de băieți, colegi de-ai lui. Atunci când a aflat că „știa tot satul”, iar el habar nu avea, viitorul ucigaș a suferit un șoc cumplit.

La înmormântare polițistului criminal și-au făcut apariția și câțiva colegi de-ai săi. Toți cei prezenți și-au ținut capetele mai mereu plecat, iar atmosfera a fost una extrem de apăsătoare. Aproape în același timp, dar la 100 de kilometri distanţă, mai exact în Popești Leordeni, fiul de doar 3 ani și 7 luni asasinat de propriul tată a fost și el condus pe ultimul drum cu râuri de lacrimi, regrete și flori.

Sute de colegi de-ai Alinei Lăudatu i-au fost alături în ziua în care și-a îngropat unicul copil. Din păcate, nici ea și nici alți membrii al familiei nu au presimțit tragedia care s-a abătut asupra lor.

Citește și...