Secretul vestimentației lui Florin Călinescu! La ”Românii au talent” evită s-o facă

Publicat: 08/02/2019 | 08:41

Florin Călinescu revine pe platourile de la emisiunea ”Românii au talent”, începând cu data de o fenruarie, 2019! Va fi alături de Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, la show-ul de pe ProTV. La costum, elegant și cu multe glume la el!. Dar în viața de zi cu zi, Florin Călinescu e altul! Cel puțin în privința vestimentației.

În pozele cu Florin Călinescu departe de lumina reflectoarelor a atras atenția cu un detaliu! Este fac al echipei de fotbal Liverpool! Tricou, şapcă, hanorac, toate au emblema ”cormoranilor”. Pe unele tricouri apare sigla formaţiei antrenate de Jürgen Klopp, pe altele numele stadionului, Anfield Road, pe șepci, logo-ul echipei!

Orașul din Anglia mai înseamnă ceva pentru Florin Călinescu, în afară de echipa de fotbal, scrie Click.ro. Luca, fiul cel mic al actorului, care s-a stins din viață în aprilie 2012, a studiat filmul la „John Moores University” din Liverpool. Orașul respectiv devenise, astfel, destinația preferată a lui Florin, care mergea des în vizită la fiul lui. Poate de aceea, hainele sport de care nu se mai desparte, sunt atât de speciale și atât de prezente în viața îndrăgitului om de televiziune.

“Românii au talent” revine din 8 februarie cu sezonul 9

Cu Smiley şi Pavel Bartoş în rol de prezentatori, cu premiul de 100.000 de euro pe masă şi cu cei patru juraţi la masa juriului, show-ul “Românii au talent” ia startul cu sezonul nouă vineri seară, de la ora 20.30, la PRO TV. „Veți avea parte de foarte multe surprize, care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații”, a declarat Mihai Petre. ”Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem”, a spus şi Florin Călinescu.

 

Citește și...