Secu Dubravko a sunat-o pe Daniela Crudu. Ce au discutat! Croatul a vrut să…

Publicat: 15/02/2020 | 12:46

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate, în urmă cu o săptămână, de iubitul ei, Seco Dubravko. Vedeta a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor și a suferit o fractură de piramidă nazală, dar și mai multe vântăi la nivelul feței, în urma loviturilor încasate. Chiar și în aceste condiții, bruneta nu a depus plângere.

După ce situația s-a mai calmat, Seco Dubravko ar fi contactat-o, potrivit impact.ro, pe Daniela Crudu. I-ar fi cerut iertare și a întebat-o dacă vrea să se împace cu el. Mai mult, i-ar fi propus să se și întâlnească. Brunta l-ar fi refuzat, însă a lăsat o portiță.

I-a transmis că singurul loc unde acceptă să se întâlnească este locuința tatălui ei, Nelu Crudu, din Ferentari. A fost momentul în care Seco Dubravko s-a lăsat păgubaș.

Daniela Crudu, desfigurată de croat

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Citește și...