Şefa secţiei de poliţie care a preluat anunţul părinţilor privind dispariţia Alexandrei Măceșanu se pensionează

Autor: A.N.
Publicat: 14/08/2019 | 17:09
Şefa secţiei de poliţie care a preluat anunţul părinţilor privind dispariţia Alexandrei Măceșanu se pensionează

Şefa secţiei de poliţie care a preluat anunţul părinţilor privind dispariţia Alexandrei Măceșanu se pensionează.

Violeta Mirea conducea Secţia de Poliţie Rurală Osica de Sus din 2014, iar în structura acestei secţii se afla şi Postul de poliţie Dobrosloveni, unde tatăl Alexandrei Măceşanu a anunţat dispariţia fiicei sale, în seara zilei de miercuri, 24 iulie 2019. Poliţistul care a preluat plângerea lui Ioan Măceşanu i-a recomandat acestuia să aştepte până dimineaţă şi să revină la poliţie, dacă fata nu se întoarce acasă. În cursul nopţii, poliţistul i-ar fi transmis, însă, şefei sale că există un caz de dispariţie. (CITEȘTE ȘI: CE ALIBI ARE MONSTRUL DIN CARACAL: “GHEORGHE DINCĂ ESTE UN CRIMINAL ÎN SERIE”)

Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurale Osica de Sus, a înaintat miercuri, 14 august 2019, către IPJ Olt raportul de încetare a relaţiilor de muncă, potrivit adevarul.ro.

Mandatul de arestare preventivă pe numele lui Dincă, prelungit cu încă 30 de zile

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie. Potrivit deciziei, Tribunalul Olt a dispus, miercuri, prelungirea duratei arestării preventive pe 30 zile, din 26 august pînă în 24 septembrie. Inculpatul nu a contestat decizia magistraților. (VEZI ȘI: GHEORGHE DINCĂ A RECUNOSCUT MAI MULTE VICTIME. CE LE-A FĂCUT CRIMINALUL DIN CARACAL FETELOR)

În paralel, la Caracal, anchetatorii continuă – azi – cercetările la casa lui Gheorghe Dincă. Aceștia vor folosi, potrivit unor surse judiciare, aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi și alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa și o echipă formată din specialiști în geodezie.

Citește și...