Șefii Antenei 1 renunță la mega-showul ”X-Factor”!

Publicat: 23/02/2019 | 06:20

Șefii Antenei 1 renunță la mega-showul ”X-Factor”! O decizie care, fără să exagerăm, șochează piața media. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat și motivul pentru care emisiunea jurizată de Delia, Bănică Jr. & co. nu se mai produce și vi-l prezintă în exclusivitate.

Moda formatelor TV internaţionale de succes a prins şi în țara noastră. De mai bine de 20 de ani încoace, posturile importante, care îşi împart marea parte din public, au importat diverse show-uri care fac senzaţie în Statele Unite, Marea Britanie, Franţa sau Spania. Dacă unele au prins la publicul autohton şi au înregistrat rating-uri record, altele au fost un fiasco total.

VEZI AICI: CINE ESTE BELLA SANTIAGO, CÂȘTIGĂTOAREA X FACTOR 2018

„Au alte proiecte și…”

În prima categorie includem emisiunea concurs intitulată “X-Factor”. Anul trecut, în decembrie, s-a încheiat cel de-al 8-lea sezon. Show-ul s-a bucurat de un real succes în rândul telespectatorilor, iar Antena 1 a avut audiențe super mari, dar doar la început. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, că ediția pe care, în decembrie, a câștigat-o Bella Santiago va rămâne în istorie.

Pentru că, potrivit surselor noastre, “X-Factor” nu va mai ajunge și la ediția a 9-a. Șefii postului au decis să întrerupă emisiunea, din cauza ultimelor audiențe, astfel că fanii nu vor mai avea încă o emisiune și pe durata anului 2019.

Antena 1 a decis ca ‘X-Factor’ să dispară de pe micul ecran, au oprit formatul. Au alte proiecte și, în plus, șefii postului sunt nemulțumiți de ultimele audiențe ale ediției”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană cu greutate din anturajul postului de televiziune.

Decizia postului Antena 1 șochează piața media dacă ținem cont că “X-Factor” avea mulți urmăritori în țara noastră. Însă, se pare, că nu suficienți dacă ținem cont că șefii postului de televiziune au renunțat la mega-show-ul jurizat, în ultima ediție, de Delia, Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu și Carla’s Dreams și în urma căruia Bella Santiago, câștigătoarea ultimei ediții, și-a rotunjit conturile cu 100.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: UN FOST CONCURENT DE LA X FACTOR S-A CĂLUGĂRIT! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ O VIZITĂ LA IERUSALIM

Totul despre “X-Factor”

Emisiunea concurs intitulată “X-Factor” a fost este realizată de societatea Antena TV Group S.A. Este show-ul de televiziune care înregistrează cel mai mare succes internațional. Este difuzată într-un număr foarte mare de țări, atrăgând o audiență ce însumează milioane de telespectatori pe întreaga planetă. Este primul concurs de gen în care pot participa atât soliști, cât și interpreți care cântă în duet, ori grupuri.

În România, emisiunea concurs“X-Factor” a fost difuzată prin intermediul postului de televiziune Antena 1. Anul trecut s-a încheiat cel de-al 8-lea sezon. Care va fi și ultimul! Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Delia Matache și Carla’s Dreams au fost jurații cu care a început cel din urmă sezon al show-ului de televiziune.

NU RATA: A FĂCUT SCANDAL LA ”X FACTOR”, IAR ACUM… CONTROVERSATA CÂNTĂREAȚĂ A FOST FILMATĂ ÎN IPOSTAZE SCANDALOASE! ATENȚIE, IMAGINI +18

Câștigătorii “X-Factor” România (2011 – 2018): Andrei Leonte (sezonul 1), Tudor Turcu (sezonul 2), Florin Ristei (sezonul 3), Adina Răducan (sezonul 4), Florin Răduță (sezonul 5), Olga Verbițchi (sezonul 6), Jeremy Ragsdale (sezonul 7), Bella Santiago (sezonul 8).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...