Acasă » Exclusiv » Șeful Clanului Sportivilor l-a „cumpărat” pe Velea!

Șeful Clanului Sportivilor l-a „cumpărat” pe Velea!

De: Daria Popa 08/05/2021 | 13:36

Face ce face și mai scoate câte-o piesă care rupe trendingul! Alex Velea a lansat încă un hit în colaborare cu nimeni altul decât fiul lui Nica, șeful Clanului Sportivilor, dar și alături de Ranny, fiul celebrului Elis Armeanca, iar ideea s-a dovedit a fi una care a prins imediat la public. Pe YouTube, piesa crește ușor, ușor în vizualizări, de la o zi la alta. Pesemne că fanii lui Velea îmbrățișează 100% acest gen de muzică, o combinație între trap și manele. CANCAN.RO vă prezintă detalii exclusive despre filmările videoclipului, despre personajele celebre care apar în numeroase cadre, dar și declarațiile pe care ni le-a făcut Elis Armeanca, vizavi de noul proiect.

Alex Velea rupe din nou trendingul cu o piesă lansată în colaborare cu Andrei NKA, nimeni altul decât fiul lui Robert Nica, șeful Clanului Sportivilor care, potrivit surselor CANCAN.RO, a comandat și a finanțat filmările videoclipului.

Mașini scumpe, teancuri de bani, haine de firmă și multe personaje interesante – cam asta se poate spune, pe scurt, despre videoclipul piesei pe care Alex Velea a cântat-o alături de fiul lui Elis Armeanca, Ranny, un puști extrem de talentat și alături de băiatul lui Robert Nica, cunoscut, mai nou, drept Andrei NKA.

Alex Velea, alături de Robert Nica

Potrivit surselor noastre, se pare că fiul lui Nica a reprezentat, în ultima perioadă, motivul unor divergențe apărute în Clanul Sportivilor, care s-ar cam fi divizat. Copilul a avut un conflict cu un personaj asupra căruia vom reveni, iar Nica a intervenit direct în dispută, ceea ce a “aprins” spiritele. Mai mult, “Nebunii” (oamenii lui Mircea Nebunu, n.r.) au intrat și ei în joc împotriva lui Nica, pe care îl considerau “frate” până nu demult.

Alex Velea, o nouă aroganță marca „Trapanele”

Mai apoi, Nica a comandat și a finanțat melodia „Mă dau mare”, iar, ca artist puternic, a apelat la nimeni altul decât Alex Velea, care s-a arătat a fi încântat de noul proiect. Nu doar Alex Velea și Andrei NKA au fost vedetele melodiei, căci fiul lui Elis Armeanca, Ranny, a întreținut beat-ul cu vocea sa și cu talentul muzical moștenit atât de la celebrul artist, cât și de la nimeni altul decât bunicul său, Dan Armeanca. Îmbrăcați după ultima modă, cei trei artiști, dar mai ales puștii lui Armeanca și Nica, au atras atenția tuturor și nu mare le-a fost mirarea celor care i-au ascultat și au văzut că au făcut o treabă foarte bună.

Filmările au mers ca la carte: efecte speciale, ținute scumpe, bani, mașini, dar și versuri care ar intimida orice „dușman”. Aruncați o privire la videoclipul de mai jos, pentru a vă convinge singuri!

„Mă dau mare peste tot, peste tot cu tine / Mă dau mare c-am cu ce și am și cu cine / Eu mă laud peste tot c-am hazul la mine / Că sunt șmecher și frumos și semăn cu tine.

Tu spui că sunt cocalar, că sunt neam de lăutari, mă urăști sau mă iubești, dar la final devin viral / Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo.

Întorc banii cu lopata, sunt la fel ca tata, am spart banca, să n-audă garda.

Da, da, tata, tata, sunt la fel ca tata / Ratatatata cu banii pe dreapta / Rakatak, am balans, ca la Dan Armeanca.

Vreau să-mi fac un nume, să mă știe tot orașul / Sunt Nica Gambino, dar tu poți să îmi spui Nașu”, sunt câteva dintre versurile melodiei „Mă dau mare”, care pare a fi ca o dedicație din partea celor doi artiști, pentru tații lor „cu putere și valoare”.

Alex Velea și fiul său

Așa cum v-am spus, în videoclipul piesei apar numeroase personaje interesante: Robert Nica, șeful Clanului Sportivilor, care, la un moment dat, îl îmbrățișează pe Alex Velea, Elis Armeanca, fiica lui Elis Armeanca, micuța Antonia, dar și Akim și Dominic, cei doi copii pe care Alex Velea îi are cu Antonia. De asemenea, în videoclip apare și vila de lux a lui Robert Nica.

Elis Armeanca: „Fiul meu și-a dorit foarte mult să facă o piesă cu Alex Velea”

Și pentru că piesa tinerilor artiști, în colaborare cu Velea sună prea „blană”, așa cum spune toată lumea, CANCAN.RO l-a contactat pe celebrul Elis Armeanca, iar artistul a făcut declarații exclusive. Îndrăgitul cântăreț a mărturisit că fiul lui, Ranny, și-a dorit foarte mult să lanseze o piesă alături de Alex Velea, dar și alături de bunul său prieten, Andrei Nica, fiul lui Robert Nica.

Iar pentru cei cărora le-a plăcut cum sună vocea lui Ranny, Elis Armeanca vine cu o super-veste. Artistul ne-a mai povestit că fiul lui urmează să mai aibă proiecte muzicale, în viitor.

Elis Armeanca, în videoclipul piesei „Mă dau mare”

„Fiul meu și-a dorit foarte mult să facă o piesă cu Alex Velea, în colaborare cu Andrei Nica, ei sunt prieteni. Piesa are un succes neașteptat, vor mai fi și alte piese, tot la Alex Velea. El a compus piesa, alături de echipa lui. Și sper să o ținem tot așa, să ducem numele ăsta cât mai sus, Armeanca. Fiul meu are un potențial mare, din punctul meu de vedere și pe viitor va face și alte piese. Sper să aibă succes și să fie totul bine” a declarat celebrul Elis Armeanca, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...