Semifinale de vis astăzi la Mondialul de handbal din Germania!

Publicat: 15/12/2017 | 07:25
Semifinale de vis astăzi la Mondialul de handbal din Germania!

Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru cele două locuri care asigură prezenţa în finala turneului final al Campionatului Mondial de handbal din Germania. În urma rezultatelor înregistrate în sferturile de finală ale competiţiei, Suedia, Franţa, Olanda şi Norvegia au obţinut biletele pentru semifinalele întrecerii urmând a lupta astăzi pentru calificarea în finala turneului. 

De la ora 18:30, Suedia, marea surpriză a acestei ediţii de Campionat Mondial va lupta cu marea favorită la câştigarea turneului, Franţa, în timp ce Norvegia va lupta cu Olanda de la ora 21:30 pentru a prinde finala, ambele partide urmând a fi transmise în direct de Telekom Sport.

Norvegia a zdrobit Rusia în ultimul sfert de finală al Campioantului Mondial de handbal feminin, scor 34-17 şi va lupta pentru un loc în marea finală cu Olanda. Campioana mondiala şi europeană Norvegia a condus încă din startul partidei cu Rusia. Campioana olimpică a încercat să ţină pasul cu Norvegia, dar nu a reuşit acest lucur, fiind efectiv demolată de nordice. Nu mai puţin de 9 jucătoare au înscris pentru Norvegia, care s-a impus până la urmă cu 34-17. Norvegia are nouă medalii mondiale în palmares, câte trei de fiecare culoare, iar Rusia rămâne cu patru, toate de aur.

Cehia, formaţie care a eliminat România în optimi, a fost răpusă în sferturile de finală de Olanda, scor 30-26. Franţa a reuşit calificarea în semifinale după ce a câştigat în sferturi de Muntenegru, scor 25-22, în timp ce Suedia a bătut Danemarca cu scorul de 26-23. 

Cristi P. 

Citește și...