Sepsi și FC Botoșani își propun să producă surpriza și să mergă braț la braț în play-off: „Va fi o luptă grea! Totul se va juca până în ultima etapă!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/01/2020 | 14:26
Sepsi și FC Botoșani își propun să producă surpriza și să mergă braț la braț în play-off: „Va fi o luptă grea! Totul se va juca până în ultima etapă!”

Managerul general al Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Cornel Șfaițer, a declarat că nu ar fi imposibil ca formația pregătită de Leo Grozavu dar și FC Botoșani, echipă al cărui „părinte spiritual” este, săă se califice braț la braț în play-off-ul acestui sezon al ligii 1.


Dueluri tari programate în FA Cup!


„Sincer, mi-aș dori să ajungă în play-off atât Sepsi cât și FC Botoșani ne legăm de orice șansă a noastră. Am avut un final de an bun, îmi doream să mai continue sezonul. Va fi o luptă grea, sunt multe echipe cu șanse, însă totul se va juca până în ultima etapă”, a declarat Cornel Șfaițer.

Managerul celor de la Sepsi OSK anunță că din 2020, la Sf. Gheorghe se vor impune noi obiective. „Îmi doresc un parcurs bun și rezultate cât mai bune cu Sepsi. În 2020, odată cu inaugurarea noii arene, avem gânduri mult mai serioase”, a precizat Cornel Șfaițer.

În a treia etapă din acest sezon regular al Ligii 1, la Sf. Gheorghe, Sepsi va primi vizita FC Botoșani, iar duelul se anunță a fi pe viață și pe moarte.

„Croitoru este un antrenor tânăr, cu multă dorință de afirmare. Leo este un antrenor mult mai experimentat. Va fi un meci aprig disputat. Va fi un meci care pe care. Sunt sigur că Leo își va dori mult victoria. Dorință va avea și Croitoru. Leo va avea mai multă pentru că întâlnește fosta echipă. Ne dorim să câștigăm cele patru meciuri rămase din sezonul regular. Va fi o ambiție personală a lui Leo. Sunt sigur că va pregăti meciul foarte bine. Dacă pierde, își va rupe carnetul și va pleca în Noua Zeelandă. Dar nu cred că va fi cazul”, a declarat  Cornel Șfaițer.

După XXII de etape, FC Botoșani este pe locul 7 cu 33 de puncte, la două puncte de play-off, în timp ce Sepsi este pe 8 la șapte puncte de play-off.

Citește și...