Șerban Huidu, scandal monstru pe Facebook pe tema jandarmeriței agresate în Piața Victoriei: „Băi, dobitocule, ucigașule, tu vorbești?”

Publicat: 18/08/2018 | 11:03
Șerban Huidu, scandal monstru pe Facebook pe tema jandarmeriței agresate în Piața Victoriei: „Băi, dobitocule, ucigașule, tu vorbești?”

Șerban Huidu s-a certat rău cu fanii pe Facebook, după ce și-a spus părerea despre protestele din Piața Victoriei, în care jandarmii au intervenit în forță asupra manifestanților. Cunoscutul om de televiziune a vorbit și despre comportamentul jandarmeriței Ștefania, despre care la început colegii ei au spus că ar putea rămâne paralizată, ca mai apoi să se afle că, de fapt, tânăra putea merge pe picoarele ei, suferind doar răni minore.

Chiar dacă subiectul era altul, oamenii i-au reproșat lui Șerban Huidu faptul că nu s-a retras din viața publică după accidentul rutier din  16 octombrie 2011, în care și-au pierdut viața trei oameni.

De la ce a pornit cearta

„NOU! Da volum pieptului tau, in numai trei zile, folosind Alifia de Bastonele Jandarm’oreal! (…) Bai incredibil: sunt 2 variante si a pus si țâțe de aia a stat atat de mult in spital ori unde dau protestatarii creste. Sau a trimis jandarmeria pe alta sa repare imaginea stricata”, a scris Șerban Huidu despre jandarmerița Ștefania.

„Mey LIMAX, pustnic trebuia sa te faci tot restul zilelor. Eşti o caricatura trista. Nu ai învăţat nimic. Zi mersi ca nu eşti în pericol când te apleci după săpun şi nici nu te dor fălcile de la degustări de”acte de cultura” aplicate de colegii de celulă”, i-a scris un internaut lui Șerban Hidu. Vedeta i-a răspuns rapid: „Doar atât poți? Io credea că poți mai mult. Jalnic personaj!”.

„Mi-e milă de tine…Ai trecut printr-un accident teribil (de fapt nu doar unul), dar nu ai învățat nimic. Ai primit o șansă de la viață și tot ce faci este să-ți bați joc de ea. Se pare că ești mai jalnic decât oricine scrie aici pe pagina ta”, i-a scris o tânără.

„Nu mă cunoști, nu știi cum sunt eu, dar dai sentințe în ceea ce mă privește. Dacă ajut oameni și nu strig în gura mare, ca Becali așa, e rău? Da, că mă judeci tu. Nu. Spun eu. Că mă doare fix în c*r de pseudojudecata unori oameni ca tine!”, i-a replicat Huidu. Internauții nu s-au lăsat și au continuat să îl atace pe prezentator: „Băi, dobitocule, ucigașule, tu vorbești? Noi suntem oameni de rând. Noi nu avem banii tăi. Noi nu știm decât să ne plângem unii la alții și să muncim”. Și acestui internaut, Șerban Huidu i-a răspuns: „ Io muncesc si plătesc. Dar i din care e plătită inclusiv jandarmeria. Asa ca ciocu mic!”  (Citește șiȘerban Huidu, prima reacție după ce a apărut în presă zvonul că ar fi încetat din viață)

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020