Severin Nadejdov Krasimirov, individul arestat după uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova, şi-a recunoscut vina: ”Mi-a spus că era beat!”, declară mama lui

Publicat: 11/10/2018 | 17:21

Severin Nadejdov Krasimirov, individul arestat după uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova, şi-a recunoscut vina. Acesta vrea să rămână în detenţie în Germania, afirmă mama lui, citată de postul bulgar de televiziune NOVA.

“Mi-a spus că era beat, că nu îşi aminteşte nimic, a început să plângă”, a declarat mama suspectului.

Aceasta a precizat că fiul ei vrea să rămână în detenţie în Germania, întrucât se teme pentru viaţa lui dacă va fi adus într-o închisoare din Bulgaria. Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din oraşul bulgar Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Bărbatul a fost arestat în Germania.

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunţat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.

În vârstă de 30 de ani, Victoria Marinova era implicată în mai multe investigații jurnalistice privind corupția din Bulgaria. Ea este cel de-al treilea jurnalist european asasinat în mai puțin de un an, după Daphne Caruana Galizia în Malta și Jan Kuciak în Slovacia. Corpul jurnalistei a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, în niște tufișuri, lângă Dunăre.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, ziarista a fost strânsă de gât.

CITEȘTE ȘI: CE A FOST DESCOPERIT LOCUL CRIMEI JURNALISTEI VICTORIA MARINOVA. BULGARII SUNT REVOLTAȚI DE MODUL ÎN CARE AU ACȚIONAT AUTORITĂȚILE

Citește și...