Sexy-asistenta TV Raluca Dumitru a defilat pe plajă ca pe podium! Domnilor, imaginile necesită acordul partenerelor…

Autor: Alina Nistor
Publicat: 19/07/2018 | 23:17

E vară, e soare, iar în weekend-urile toride toată lumea evadează din Capitală pentru a se răcori la malul Mării Negre. Iar Raluca Dumitru n-a făcut excepție de la regulă! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexy-asistenta TV în celebra stațiune Mamaia, în timp ce defila pe plajă ca pe… podium. (Oferta speciala playstation)

Raluca Dumitru a profitat de vremea călduroasă, și-a făcut bagajele, s-a urcat în mașină și a dat o fugă până la mare. Pe lângă distracția din cluburile exclusiviste de pe litoralul românesc, bruneta a ținut neapărat să stea și la plajă, pentru a obține un bronz ca la carte. (Reduceri mari la jocuri PC)

În momentul în care și-a făcut apariția pe o plajă renumită din Mamaia, ei bine… sexy-asistenta TV a făcut ravagii în rândul domnilor și a stârnit invidie în tabăra domnițelor. (CITEȘTE ȘI: CUM A APĂRUT RALUCA DUMITRU PE O REŢEA DE SOCIALIZARE LA PRIMA ORĂ)

Raluca Dumitru, apariție sexy pe o plajă din Mamaia

Raluca Dumitru a optat pentru un costum de baie din două piese, verde închis și cu greu îți puteai lua ochii de la ea. Sau mai bine zis… de la formele ei! Bruneta s-a dus să se răcorească puțin în apele mării și a defilat pe plajă ca pe… podium. Iar spectatorii mai aveau puțin și aplaudau prestația Ralucăi! (VEZI ȘI: RALUCA DUMITRU A APĂRUT GOALĂ LA TV)

Raluca Dumitru, în timp ce se răcorea în mare

Bust generos, picioare de zeiță, siluetă fără cusur… Ce să mai! Toți domnii au rămas ca la dentist. Rar ți-e dat să vezi o asemenea ”sirenă” la malul Mării Negre. Însă în ciuda faptului că era urmărită, pas cu pas, de ochii de vultur ai masculilor… Raluca Dumitru nu s-a uitat nici în stânga, nici în dreapta. Sexy-asistenta TV și-a răcorit piciorușele în mare și s-a plimbat singură-singurică fără să-i pese de privirile insistente.  (VEZI ȘI: RUBENSIANA DE 55 DE ANI CARE A BULVERSAT LITORALUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...