Sexy-soacra lui ”Pitbull Atodiresei” şi-a însurat astăzi fiul. Cum arată Anda Ghiţă într-o rochie extrem de mulată!

Publicat: 03/06/2017 | 21:45
Sexy-soacra lui ”Pitbull Atodiresei” şi-a însurat astăzi fiul. Cum arată Anda Ghiţă într-o rochie extrem de mulată!

Soacra lui ”Pitbull Atodiresei”, Anda Ghiţă, a fost soacră mare astăzi. În trecut şi-a măritat fiica, iar sâmbătă băiatul, pe Mario. După mireasă evident, soacra a atras astăzi toate privirile la nuntă!

Anda Ghiţă a strălucit...în toate culorile
Anda Ghiţă a strălucit…în toate culorile

Anda Ghiţă a devenit cu adevărat celebră, după ce a fost cunoscută ca şi soacră a luptătorului, iar apoi a participat la show-ul ”Ferma Vedetelor”. Are aproape 45 de ani dar arată impecabil, pentru că practică sportul regulat, la sală. Este şi extrem de directă, replicile ei acide făcând-o remarcată în timpul competiţiei de la fermă.

Iată însă că ziua de sâmbătă a fost extrem de fericită pentru Anda, pentru că a fost soacră mare. Fiul ei, Mario, s-a însurat cu aleasa inimii sale, iar pe lângă mireasă, cea care a strălucit pur şi simplu a fost Anda! Îmbrăcată într-o rochie neagră şi extrem de sexy şi elegantă, Anda Ghiţă a luat ochii domnilor, în special celor trecuţi de prima tinereţe. Ţinuta a costat-o pe cea mai sexy soacră din showbiz peste 1000 euro, iar soacra cea sexy a vrut să pluseze şi…a mai tăiat din rochie!

Citește și...