Sfârşit cumplit pentru trei români în Anglia! Viaţa le-a fost curmată de un şofer neatent

Publicat: 15/02/2018 | 09:25
Sfârşit cumplit pentru trei români în Anglia! Viaţa le-a fost curmată de un şofer neatent

Tragedie în Anglia! Trei români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier cumplit. Maşina în care se aflau a fost „împinsă” pe contrasens de un şofer neatent. Familiile românilor sunt devastate de durere şi nu îşi pot reveni din şoc. 

Tragedia a avut loc pe 12 februarie. Accidentul a avut loc în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Marea Britanie, în zona oraşului Corby. Ciprian Merlă, în vârstă de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot 407.

Acesta era însoţit de un alt tânăr în vârstă de 22 ani, din Cluj. În autoturismul în care urmau să-şi găsească moartea se mai afla şi o tânără de 20 de ani, potrivit stirilekanald.ro. Un şofer a vrut să-i depăşească, iar din sens opus venea o altă maşină şi a intrat fix în maşina în care se aflau aceştia, relatează presa locală. În urma accidentului, cei trei români au murit pe loc.

„Nu mi-am imaginiat niciodată că o să pleci atât de devreme. Odihneşte-te în pace suflete. Aş vrea să blestem, dar nu ştiu pe cine. Aş vrea să înjur, dar să îmi zici tu pe cine. Prea devreme ai plecat şi fără bilet de întors. O să ne revedem curând”, a scris o rudă pe pagina tânărului de 22 de ani.

Citește și...