Sfâșietor! Gestul făcut de iubitul Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou. Tânărul urma să se însoare cu ea

Publicat: 23/02/2018 | 08:34

Destinul Alinei Ciucu a fost frânt pe 12 decembrie 2017, după ce a fost împinsă sub garnitura de metrou de Magdalena Șerban. Moartea tinerei de 25 de ani a tulburat opinia publică din România și comunitatea din satul ei natal, Listeava, județul Dolj, La înmormântarea Alinei Ciucu a participat tot satul, pe lângă familia adoptivă a fetei. 

Alina Ciucu era îndrăgostită și urma să se căsătorească cu iubitul ei, analist financiar la o societate bancară. Au trecut două luni de la tragedie, dar durerea nu s-a ameliorat pentru familie și pentru toți cei care au iubit-o. Iubitul ei participă la toate pomenile făcute de familia Alinei Ciucu, în satul ei natal. Acesta trece mereu pe la cimitir și i-a impresionat pe săteni.

„Țineau foarte mult unul la celălalt, erau nedespărțiți, dar viața a fost așa de crudă cu ei…Băiatul trece mereu pe la cimitir, a venit la pomană la șase săptămâni împreună cu părinții lui, care o considerau pe Alina ca pe nora lor. Nimeni nu înțelege cum de tocmai ei i s-a putut întâmpla așa ceva, pentru că fusese chinuită destul până atunci”, a declarat  pentru stirilekanald.ro un anagajat din primăria comunei Ostroveni, localalitate ce include și satul Listeava

 

Citește și...