Sfâșietor! O fetiță de 13 ani s-a sinucis de dorul mamei plecată la muncă, în Spania

Publicat: 24/04/2018 | 13:42
Sfâșietor! O fetiță de 13 ani s-a sinucis de dorul mamei plecată la muncă, în Spania

O fetiță de doar 13 ani, din județul Prahova, s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute. Motivul pentru care copila și-a luat viața ar fi fost dorul de mamei, plecată la muncă, în Spania. Fetița, elevă la şcoala din comuna Măgureni, a fost găsită spânzurată de un nuc din curtea casei sale. 

Fata de 13 ani, care locuia cu tatăl ei și cu iubita acesteia, era supărată și le-a mărturisit apropiaților că îi era dor de mama ei. Copila și-ar fi dorit să se mute în Spania, la cea care i-a dat viață. În ziua în care și-a luat viața, era acasă cu mama vitregă și cu fiul acesteia. Le-a zis că merge în grădină să se plimbe, însă după o oră și jumătate a fost găsită spânzurată în nucul din spatele casei. Familia a chemat de urgență salvarea, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Fata nu a lăsat niciun bilet de adio

Fetița nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că motivele sinuciderii sunt doar presupuneri făcute de apropiații acesteia. Tragedia a avut loc pe 20 aprilie, în jurul orei 16:00.  Dosarul de cercetare penală care se deschide în astfel de cazuri așteaptă acum verdictul de la Serviciul de Medicină Legală, cel care va confirma dacă a fost într-adevăr o sinucidere, așa cum a părut inițial, sau ancheta se va derula pe o altă pistă. Copila era elevă în clasa a 7-a la Școala Generală din Măgureni, iar autoritățile locale susțin că nu figura că beneficiar al serviciilor sociale, potrivit observatorulph.ro. Mama ei era plecată în Spania de ani buni. Ea a rămas în grija tatălui, iar acesta și-a refăcut viața cu o femeie, care are la rândul ei un băiat.

 

 

Citește și...