Sfâșietor! O tânără mămică știe că va muri curând, așa că a organizat totul: ce le-a pregătit fetițelor ei

Publicat: 22/05/2020 | 12:17

Jennifer Bell este o mâmică de 29 de ani cu două fetițe, doar că la finalul anului 2019 viața i-a fost data peste cap. A fost diagnosticată cu o boală ce atacă sistemul nervos și, practice, nu mai are nicio șansă. S-a împăcat cu gândul că va muri, iar acum își pregătește, pas cu pas, ultimele clipe de viață.

CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ A NĂSCUT ASTĂZI O FETIȚĂ! PRIMA IMAGINE CU CELE DOUĂ: ”AȘA ARATĂ O MAMĂ DUPĂ HOHOTE DE PLÂNS”

Decizia pe care avea s-o ia a fost pentru fetițele ei. Ea a decis să plece de acasă, de lângă micuțe, pentru a se interna la un azil, unde să-și trăiască zilele de viață rămase. A hotărât astfel pentru ca fetițele să nu fie martorele momentelor când mama lor se stinge, scrie Daily Record.

NU RATA: GESTUL SFÂȘIETOR FĂCUT DE O ASISTENTĂ INFECTATĂ CU COVID-19, ÎNAINTE SĂ MOARĂ. I-A TRIMIS FIICEI POZĂ CU MASCA PE FAȚĂ, APOI…

S-a internat într-un azil din Glasgow, iar acolo a creionat planurile. A început cu funeraliile, pentru că nu a vrut să-și chinuie familia. A pus totul punct la punct, până la cele mai mici detalii. „Mi-am pus la punct toate detaliile înmormântării. Nu vreau ca familia mea să aibă pe cap pregătirile, când va veni momentul. Vreau să îi protejez cât pot de mult”, a explicat ea.

Sfâșietor! O tânără mămică știe că va muri curând. Ce planuri a făcut pentru fetițele ei

Jennifer le-a pregătit, apoi, micuțelor cadouri, felicitări, scrisori pe care ele să le primească la momente cheie din viața lor, onomastici, majorat, căsătorie sau când voe deveni, la rândul lor, mămici. „Am ales să îmi țin copiii departe de ultimul capitol al vieții mele. A fost o decizie aproape imposibil de luat, suport greu gândul că sunt departe de ele, dar cred că este cel mai bun cadou, ultim cadou, pe care pot să li-l las”, spune Jennifer.

NU RATA: ANCA LUNGU, MESAJ SFÂȘIETOR DESPRE BUNICA SA MOARTĂ: “MI-A FOST ȘI MAMĂ. AVEAM DOAR 8 LUNI CÂND «M-A ADOPTAT»”

Iar gândurile tinerei mămici s-au îndreptat către toți cei care i-au fost alături în ultima perioadă, într-o scrisoare adresată tuturor. „Ultimul capitol al vieții mele se va scrie în ospiciul Marie Curie. Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Inima mea e făcută bucățele… nu mai sunt lângă familia mea, dar am convingerea că am luat cea mai bună decizie”, a scris femeia.

VEZI AICI VIDEO CU POVESTEA SFÂȘIETOARE

Boala degenerativă de care suferă Jennifer a evoluat galopant. În prezent, tânăra nu mai poate vorbi sau înghiți fără să se înece. Ea este ținută în viață de un tub, prin care reușește să mănânce.

Citește și...