Shakira este însărcinată? Vedeta și-a pus fanii pe gânduri după ultima apariție

Publicat: 12/06/2019 | 14:36

Shakira Isabel Mebarak Ripoll – mai cunoscută sub numele de scenă Shakira – este cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare din Columbia. A debutat la începutul anilor ’90, în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzo, în anul 1996. Acesta a fost urmat după doi ani de materialul ¿Dónde Están Los Ladrones?.

Începând cu mileniul al treilea, Shakira a devenit cunoscută în întreaga lume grație discului Laundry Service, acesta comercializându-se în peste cincisprezece milioane de bucăți. Shakira a impresionat și impresionează atât prin voce, cât și felul inconfundabil în care se mișcă pe scenă. Bineînțeles, este una dintre vedetele care se bucură de atenția a sute de milioane de fani din întreaga lume, fiind de înțeles că aceștia își doresc să afle cât mai multe amănunte din viața ei.

Ultimul concert al Shakirei – susținut alături de Alejandro Sanz -, nu a fost doar o adevărată încântare la nivel muzical, ci și o adevărată provocare pentru spectatorii prezenți. Fanii s-au întrebat, imediat, dacă nu cumva preferata lor este însărcinată, însă răspunsul nu a venit până acum. Totuși, poate că de ”vină” a fost doar ținuta aleasă de cântăreață…

Numeroase distincții, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia “Despedida”, inclusă pe coloana sonoră a filmului “Dragoste în vremea holerei”, de Mike Newell. Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele “Beautiful Liar” şi “Hips Don’t Lie”. Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat “El Dorado”, a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Citește și...