A câştigat zeci de mii de lire de pe urma lui ŞTEFAN BĂNICĂ JR. şi CĂTĂLIN BOTEZATU!

Publicat: 16/06/2016 | 23:54
A câştigat zeci de mii de lire de pe urma lui ŞTEFAN BĂNICĂ JR. şi CĂTĂLIN BOTEZATU!

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a primit pe e-mailul pont@cancan.ro o serie de informaţii despre o româncă "faimoasă" din Londra, însă nu pentru ceva pozitiv.

S-ar părea că aceasta a reuşit să strângă zeci de mii de lire de pe urma celebrităţii lui Ştefan Bănică Jr. şi a lui Cătălin Botezatu, printr-o serie de ţepe date familiilor de români care se află în Anglia. Românca le promitea acestora că le va face copiii celebri şi le cerea bani în schimb pentru a-i introduce în emisiuni şi show-uri TV. Ea ar fi reuşit să păcălească multe persoane, dar ţeapa a ieşit la iveală atunci când „Puştiu” de la Cronica Cârcotaşilor, a postat pe contul său de facebook discuţia avută cu românca ţepară, aceasta reuşind să îl înşele cu 1500 de lire.

După ce acesta a făcut publică păţania sa, mulţi alţi români din Anglia au început să povestească ce li s-a întâmplat. Ba mai mult decât atât, aceasta a păcălit şi autorităţile de la Londra, primind în schimbul serviciilor sale pentru comunitate „Diploma Ambasadorului”. Cu toate că se strâng tot mai multe acuze împotriva sa, femeia a început să posteze la rândul său ameninţări pentru cei care scriu despre ea.

(Georgiana Laciu)

Citește și...