A făcut-o lată de ziua ei! Vica s-a „spart” la Marbella alături de Cruduţa, Liviu „Gaze”, fiul Irinei Loghin şi legenda jocurilor de noroc

Publicat: 09/08/2016 | 00:07

Vica Blochina, una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, a împlinit ieri 41 de ani şi a petrecut, fără nicio reţinere, ca la 20. Fosta amantă de-o viaţă a lui Victor Piţurcă a plecat în Marbella cu prietenii apropiaţi şi s-a distrat mai ceva ca o adolescentă plecată pentru prima dată singură.

Vica Blochina a plecat sâmbătă în Spania să îşi sărbătorească ziua de naştere. Nu a mers singură, ci a luat-o şi pe Daniela Crudu. Acolo o aşteptau prietenii apropiaţi Adrian Cioacă Motoi, o legendă a jocurilor de noroc, fiul Irinei LoghinCiprian zis „Căpşună”, şi Liviu zis  ”Gaze”, un român „descurcăreţ” care locuieşte în Costa del Sol.

Vica a împlinit 41 de ani şi s-a distrat ca la 20.
Vica a împlinit 41 de ani şi s-a distrat ca la 20.

Vica Blochina s-a distrat cu prietenii ei atât pe plajă, cât şi noaptea în club. S-au băut multe sticle de şampanie, mese frumoase. Cum a obişnuit, şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu toate activităţile pe care le-a desfăşurat în weekend. Vica şi Daniela şi-au etalat trupurile fără cusur în costume de baie sexy şi s-au bucurat de şampanie, muzică şi narghilele. A postat multe poze, parte din ele şterse între timp. Deh, euforia petrecerii te poate face să postezi o poză care nu ţi se mai pare de postat după trecerea stării…:)

Într-una dintre imaginile publicate de Vica pe Facebook fiul Irinei Loghin cu o pălărie de damă pe cap şi o pereche de ochelari de soare strălucitori. Ea nu s-a putut abţine şi a făcut o glumă, scriind la descriere: ”Victoraş Micula sub acoperire”. Vica a fost ironică la adresa fiului patronului Frutti Fresh deoarece recent între cei doi s-a iscat un adevărat scandal. Totul a pornit de la faptul că Victoraş Micula şi Vica au mers la Mamaia împreună. Întrebat de Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, dacă are o relaţie cu blondina, puştiul a jignit-o pe fosta balerină, iar ea i-a răspuns pe măsură (vezi AICI întreaga poveste), aşa că nu e de mirare că şi în vacanţă vedeta îşi mai aminteşte de el!

Citește și...