Andreea Bălan, declaraţii exclusive despre viaţa de mămică! „Acum simt că…“

Publicat: 07/12/2016 | 00:39
Andreea Bălan, declaraţii exclusive despre viaţa de mămică! „Acum simt că…“

Ziua de 9 octombrie este şi va rămâne cu siguranţă cea mai frumoasă zi din viaţa Andreei Bălan şi asta pentru că şi-a văzut visul cu ochii, cel de-a da naştere unui copil, mai ales că îşi dorea de mult timp să devină mămică.

Sunt foarte fericită că mi s-a îndeplinit această dorinţă imensă de a avea un copil. Acum viaţa mea are un nou sens şi fac totul cu gândul la ea. Mă simt împlinită ca femeie, mult mai liniştită şi împăcată cu mine. Totodată simt o iubire nemăsurată faţă de ea“, a povestit Andreea Bălan, pentru revista Ciao!.

Cel mai emoţionant moment pentru o mamă rămâne fără doar şi poate prima întâlnire cu copilul ei, mai ales că timp de 9 luni îşi face tot felul de scenarii despre momentul în care îşi va strânge bebeluşul în braţe. „A fost magic si aici mă refer la momentul imediat dupa ce au scos-o din burtică şi au pus-o lânga mine obraz în obraz si ea s-a liniştit instant din plâns. A simţit că eu sunt mama ei. Acum simt că sunt completă“, a mai spus cântăreaţa.

Cântăreaţa abia aşteaptă să ajungă acasă de la concerte să stea cu micuţa Ella
Cântăreaţa abia aşteaptă să ajungă acasă de la concerte să stea cu micuţa Ella

Andreea şi iubitul ei, George Burcea, sunt foarte organizaţi în ceea ce priveşte micuţa Ella şi asta pentru că fiind încă mică, se trezeşte din trei în trei ore pentru a mânca, dar asta nu e o problemă pentru că cei doi fac cu rândul, iar George este foarte responsabil, mai ales că şi el şi-a dorit mult un copil.

„O noapte stau eu cu ea, patru nopţi George”, a mai adăugat artista. Mama cântăreţei a fost la fel de nerăbdătoare şi asta pentru că îşi dorea foarte mult să o vadă pe fiica ei mămică şi, mai ales, fericită.

Andreea şi George sunt foarte fericiţi că sunt părinţi
Andreea şi George sunt foarte fericiţi că sunt părinţi

Mama este cea mai fericită. Ea şi-a schimbat viaţa pentru nepoţica ei – a ieşit la pensie anticipat şi s-a mutat în Bucureşti ca să aibă grijă de ea. Ziua, mama este cea care stă cu Ella şi noi putem să ne facem treburile“, a mai completat Andreea Bălan.

Mai mult, blondina mai are încă un motiv de bucurie şi asta pentru că bunica ei trecută de 80 de ani şi-a cunoscut nepoţica şi a fost tare încântată de micuţă. Andreea Bălan şi actorul George Burcea sunt împreună din 2015, însă se cunosc din 2014, atunci când el a fost protagonist în videoclipul Andreei, “Rece”. Cei doi şi-au dorit foarte mult un copil şi iată că acum îşi trăiesc visul cu ochii.

Răzvan Sava