Apariţie fierbinte a RENATEI! A vrut să le arate tuturor noul look, dar când s-au uitat la decolteul ei…

Publicat: 04/09/2016 | 13:21
Apariţie fierbinte a RENATEI! A vrut să le arate tuturor noul look, dar când s-au uitat la decolteul ei…

După ce Renata s-a duelat pentru inima lui Leo de la Strehaia chiar cu propria sa mamă, Dana "Criminala",  s-a cuplat cu fostul lui Betty Salam, Marco Kalu.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste, care pare să fie una de durată, asta deoarece Renata se declară acum o tânără împlinită şi fericită, iar nici măcar un pas pe care îl face, nu îl face singură, fără să îi fie alături şi Marco Kalu. Şi mama sa este foarte încântată de ”ginerele” ei, Dana spunând că este foarte mulţumită de cum se comportă cu fiica ei.Marco e matur şi responsabil pentru vârsta lui şi se comportă foarte frumos cu ea. Chiar dacă este un copil care provine dintr-o familie cu mulţi bani, Marco nu este un răsfăţat. Are mult bun simţ, e înţelegător cu fiica mea şi eu cred că se potrivesc„, a mai spus Dana ”Criminala” despre Marco Kalu.

Drept dovadă că îi merge tot mai bine stă şi o fotografie foarte recentă cu Renata, postată pe contul ei de Facebook, în care le arată fanilor noul său look. Însă, alt detaliu le-a atras atenţia acestora şi anume decolteul ameţiitor care abia a reuşit să îi ţină în frâu sânii impresionanţi, iar un sfârc nu a ajutat-o deloc pe Renata, fiindcă a ieşit foarte tare în evidenţă.

(Georgiana Laciu)