Au trecut 18 ani de când făcea echipă cu ANDREI ZAHARESCU! Cum arată acum ştirista pe care o vedeai zilnic la PRO TV

Publicat: 02/10/2016 | 00:00

Sunt aproape 20 de ani de când, dimineaţă de dimineaţă, Ioana Moldovan alături de partenerul său de pe micul ecran, Andrei Zaharescu, aduceau primele ştiri ale zilei în casele românilor.

În 1998, pe prezentatoarea de stiri Ioana Moldovan o ştia întreaga ţară, asta pentru că ea făcea echipă cu fostul soţ al Andreei Berecleanu şi le aducea românilor prima porţie de ştiri ale zilei, în fiecare dimineaţă, la ProTV, când prezenta „Ora 7 Bună Dimineaţa“.

În vârstă de 40 de ani, ea a ajuns să devină prezentatoare de ştiri chiar imediat după terminarea facultăţii, unde s-a specializat în actorie şi artă teatrală la clasa marelui maestru Dem Rădulescu. Doar că, pe cât de repede a intrat în lumea televiziunii, pe atât a şi părăsit-o. Asta deoarece fosta parteneră de matinal a lui Andrei Zaharescu a decis, la un moment dat, să se retragă, iar după alte încercări tot pe micul ecran, la TVR1 sau Prima TV, a dispărut definitiv din viaţa publică.

Ioana Moldovan a prezentat, în 1998, ştirile dimineţii la ProTV, alături de Andrei Zaharescu
Ioana Moldovan a prezentat, în 1998, ştirile dimineţii la ProTV, alături de Andrei Zaharescu

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe Ioana Moldovan, în urmă cu câteva zile, pe o străduţă din centrul Capitalei, în apropierea unei şcoli. Dată fiind ora la care fosta ştiristă era prezentă acolo, undeva în jurul orei 14:00, e clar că aştepta nerăbdătoare să îl ia acasă pe unul dintre cei doi copii ai săi, pe care îi are împreună cu un jurnalist.

Fosta ştiristă de la ProTV şi-a schimbat look-ul, dar şi stilul vestimentar
Fosta ştiristă de la ProTV şi-a schimbat look-ul, dar şi stilul vestimentar

Mai mult, fosta parteneră de TV a lui Andrei Zaharescu nu s-a schimbat foarte mult de când era admirată de milioane de români. Îmbrăcată lejer – ţinuta va fi analizată pe Verdict.ro, site-ul numărul 1 de fashion review din România,  – Ioana a ales să îşi schimbe acum şi culoarea părului, pentru că a optat pentru o nuanţă destul de deschisă de blond. Chiar dacă acest lucru nu o dezavantajează, ba din contră, fosta femeie de televiziune pare să fie puţin mai greu de recunoscut pe stradă, de către trecători.

Citește și...