CABRAL a atras atenţia asupra unui fapt de-a dreptul revoltător! Două tinere au jefuit doi bătrânei, chiar înainte de Crăciun! Ce metodă folosesc

Publicat: 21/12/2016 | 15:52
CABRAL a atras atenţia asupra unui fapt de-a dreptul revoltător! Două tinere au jefuit doi bătrânei, chiar înainte de Crăciun! Ce metodă folosesc

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV, nu doar pentru că are o personalitate amuzantă, dar şi pentru că nu se ascunde niciodată de fanii săi, împărtăşindu-le constant din experienţele lui de zi cu zi pe blogul personal.

În urmă cu puţin timp, îndrăgitul prezentator a postat un e-mail primit de la o cititoare, care a povestit despre un fapt de-a dreptul revoltător: profitând de disperarea multor bătrâni, care nu-şi pot permite să petreacă aşa cum se cuvine de Sărbători, din cauza situaţiei financiare precare, două tinere au reuşit să-i jefuiască bunicii.

„Îţi scriu cu rugămintea de a povesti lumii (dacă vei considera ok) despre cum unii oameni aleg să > înainte de sărbători. Aseară am fost pe la bunicii mei să le duc una-alta pentru Crăciun. Bunicul m-a tras deoparte la un moment dat şi mi-a zis >. Mai exact, 2 fete au sunat la uşa (nu la interfon!) când era doar bunica singură acasă. Au păcălit-o spunând că sunt din partea C********r şi că vin cu ajutoare pentru bătrâni. Au intrat cu ea în bucătărie şi i-au arătat tot felul de produse şi au ţinut-o de vorbă. La un moment dat au întrebat-o cât are pensia (vreo 800 de lei) şi i-au zis >, au strâns tot şi au plecat. Problema a fost că în tot acest timp uşa a rămas descuiată, cineva a intrat în casă şi a umblat prin dulapuri, furând 4000 de lei, bani strânşi pentru o operaţie şi pentru înmormântare (bunicii mei au peste 85 de ani şi nu vor să lase lucrurile la voia întâmplării când va fi să fie…).

Acest tip de jaf li se întâmplă a doua oară, din păcate. Prima dată aveau bani strânşi pentru o centrală de apartament. Atunci au chemat poliţia, s-a investigat, a fost prinsă o singură persoană implicată dar nu şi-au recuperat nici un ban. Acum bunicul nu vrea să mai depună nici o plângere, bunica stă foarte prost cu nervii şi se teme că pentru ea ar fi prea mult. De ce ţi-am povestit toate astea? Pentru că mi se pare incredibil cum oameni tineri pot intra aşa simplu peste bătrâni, furându-le bani strânşi foarte greu! Cum să te bucuri de banii ăia, cum? Ce îmi doresc eu cel mai mult este ca alţii să nu păţească aşa ceva. Poate împreună reuşim să avertizăm câţi mai mulţi bunici, poate noi tinerii ne putem crea un obicei de a vorbi cu bunicii mai mult şi mai multe, poate îi putem ajuta să se protejeze de astfel de ne-oameni. Sărbători fericite şi să vă întâlniţi doar cu oameni faini!”, a fost mesajul cititoarei.

(Georgiana Laciu)

Citește și...