Carmen Harra, declaraţii emoţionante despre soţul ei decedat. ”Nu mai există nimeni…”

Publicat: 25/10/2016 | 19:37
Carmen Harra, declaraţii emoţionante despre soţul ei decedat. ”Nu mai există nimeni…”

Clarvăzătoarea Carmen Harra suferă şi acum după soţul ei, răpus în urmă cu şapte ani de o boală necruţătoare. Ea a mărturist că nu a găsit încă pe nimeni cu care să comunice şi să se iubească, după dispariţia acestuia.

Carmen Harra şi-a pierdut soţul, pe Virgil,răpus de cancer la plămâni, în 2009, iar de atunci ea nu şi-a revenit complet. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, după ce clarvăzătoarea născută În România s-a stabilit peste Ocean. Carmen Harra a povestit la TV cât de greu i-a fost şi cum nu se poate gândi la o altă persoană în afară de el.

Carmen Harra a avut o relaţie deosebită cu soţul ei
Carmen Harra a avut o relaţie deosebită cu soţul ei

„Relatiile adevarate sunt cele de suflet, energetice si mentale, nu neaparat fizice. Atracţia fizică e legata de sex, dar relatiile nu neaparat. După 10-20 de ani, oamenii îmi spun că au probleme cu sexul. Legătura aia care exista la început se rupe. Căsătoriile de compromis sunt mai multe decat cele de suflet. Relaţia cu soţul meu o am şi o să o am tot timpul. Există în sufletul meu. Există această comunicare pe care v-o doresc tuturor celor care v-aţi iubit, dar nu mai sunt cu voi. Moartea lui m-a blocat, nu am putut sa ma mai conectez cu altcineva. Vreau sa sparg aceasta bariera, dar nu pot. Sau poate nu mai exista nimeni pentru mine. Noi am avut o conexiune puternica, suflete pereche ce traiau unul pentru celalat si conexiunea s-a rupt brusc. Trauma pierderii o simt si acum. Lumea ma vede ca zambesc si ma intreaba de ce nu caut pe altcineva”, a povestit Carmen Harra. (Gabriel Niculescu)

Citește și...