Ce lovitură şocantă a primit Oana Roman de la tatăl ei. Şi-a ”dezmoştenit” fiica printr-un mesaj!

Publicat: 11/04/2016 | 19:55
Ce lovitură şocantă a primit Oana Roman de la tatăl ei.  Şi-a ”dezmoştenit” fiica printr-un mesaj!

Scandalul dintre Oana Roman şi tatăl ei capătă proporţii uriaşe. După ce ea a povestit tot ceea ce i-a făcut părintele ei, acum a venit rândul lui Petre Roman să acţioneze, iar CANCAN.ro a aflat toate detaliile.
 

În ultimele zile, Oana Roman a fost pusă pe dezvăluiri, Întâi a mărturisit că are probleme financiare grave şi că trăieşte de pe o zi pe alta. Mai apoi, a adăugat că ea şi soţul său au avut nenumărate certuri şi sunt la un pas de divorţ.

Oana şi părinţii ei
Oana şi părinţii ei

Ea şi-a încheiat seria dezvăluirilor mărturisind că tatăl ei nu a mai vrut să ştie de ea de când s-a recăsătorit şi că nici măcar nu a ajutat-o atunci când i-a cerut ajutorul. Mai mult, Oana a povestit momente halucinante de pe vremea cand fostul premier era încă însurat cu Mioara Roman:”Ca să vină la nunta mea, tata mi-a cerut să îl las să vină cu Silvia. A fost o condiţie. A zic că dacă nu, nu vine. Eu am acceptat, dar nu voi sta niciodată la masă cu soţia lui. Tata nu se află în spatele nici unui succes, al meu, dar în a eşecurilor, cu siguranţă da. Nu i-a păsat când am fost bolnavă, nu am găsit un sprijin în el, nu m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. Nu vreau să mai ţin legătura cu el, este o decizie luată şi nu mai dau înapoi”, a declarat Oana la un post de televiziune.
 
 I-a transmis un mesaj dur chiar de ziua ei!
 
 În tot acest timp, Petre Roman nu a avut nicio poziţie. Cel puţin nu una publică pentru că, în privat, el a avut grijă să îi transmit fiicei sale un mesaj dureros. Şi nu oricând, ci chiar în ziua în care Oana a împlinit 40 de ani:”Petre Roman este un bărbat ţinut sub papuc. Acesta este adevărul şi trebuie să spunem lucrurilor pe nume. El nu face nimic fără voia Silviei. Acesta este şi motivul pentru care Petre s-a îndepărtat de familie. Oana este foarte supărată şi are toate motivele. Pe de altă parte, Petre s-a supărat şi el extrem de tare, nu se aştepta ca fiica lui să spună aşa ceva. L-a denigrat, chiar daca a spus adevărul. El i-a transmis prin nişte cunoştinţe comune că este păcat ceea ce a făcut, că e păcat grav să îţi vorbeşti părintele de rău, că Dumnezeu vede şi o să pedepsească. I-a mai transmis că nu vrea să mai audă de ea”, a declarat un apropiat al familiei Roman, pentru CANCAN.ro.
 
Andreea Negoiţă

Citește și...