Ce mega-aroganţă tâmpă a făcut Prinţul Andrei Raţiu Poliţiei Române. S-a pozat gen „tovarăş” cu un oficial ONU, în timp ce e urmărit internaţional!

Publicat: 22/07/2016 | 22:15
Ce mega-aroganţă tâmpă a făcut Prinţul Andrei Raţiu Poliţiei Române. S-a pozat gen „tovarăş” cu un oficial ONU, în timp ce e urmărit internaţional!

Andrei Prisecaru, cunoscut ca şi „prinţul” Raţiu, a devenit cunoscut ca bărbatul care a lansat-o pe Daniela Crudu în showbiz, dar şi pentru că şi-a îndemnat fosta iubită să practice prostituţia şi a încasat bani în urma prestaţiei acesteia. Condamnat la trei ani de închisoare şi căutat pentru a fi arestat, Prisecaru a mers zilele trecute la sediul ONU din New York.

”Prinţul” nu se ascunde, aşa cum fac infractorii care vor să scape de închisoare, ba dimpotrivă. Este foarte activ pe Facebook şi dezvăluie locaţia în care se află. Zilele trecute,  Prisecaru le-a spus prietenilor săi virtuali că este la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite din New York şi că s-a întâlnit cu unul din membrii Consiliului de Securitate. Ca să fie convingător, el a postat şi o poză cu bărbatul la care făcea referire, însă nu i-a divulgat numele. Nu ştim dacă fotografia este mai veche sau dacă chiar a fost făcută zilele trecute, aşa cum susţine el. Raţiu le-a mai spus prietenilor săi că respectivul a fost decorat de George Bush.

A fugit în America

Prisecaru susţine că a fost recent la sediul ONU
Prisecaru susţine că a fost recent la sediul ONU

Printul”  spunea în urmă cu ceva timp că se află în America şi se declara nevinovat. El a fugit din România cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei de trei ani de închisoare cu executare. „Vă salut din Statele Unite ale Americii, aici sunt foarte iubit şi apreciat de către personalităţile politice şi artistice ale USA. În calitate de membru de onoare al Uniunii Artiştilor Plastici din New York, îmi desfăşor activitatile artistice şi profesionale la cel mai înalt nivel, administrez afacerile deschise aici. Beneficiez de sprijinul şi protecţia totală din partea tuturor instituţiilor statului american care nu recunosc sub nicio formă deciziile ilegale şi abuzive ale justiţiei din Constanţa”, spunea el.
 
Procurorii au susţinut că Andrei Raţiu a îndemnat-o pe Tatiana, cea care i-a fost iubită în trecut, să practice prostituţia şi i-ar fi cerut jumătate din banii încasaţi. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi sechestrat-o pe tânăra timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecătorii constănţeni, care l-au condamnat pe Raţiu la trei ani de închisoare.

Citește și...