CORNEL PATRICHI, condus pe ultimul drum! Familia şi-a luat ”Adio” de la maestru

Publicat: 07/04/2016 | 11:35

Cornel Patrichi s-a stins din viaţă, marţi, iar astăzi va fi înmormântat în cimitirul din localitatea Pipera, în locul de veci pe care i l-a dat Gigi Becali. Familia coregrafului este dărâmată de durere, deoarece astăzi îl vor conduce pe ultimul drum.

UPDATE 13.06: Slujba de înmormântare s-a terminat.

Slujba de înmormântare s-a terminat, la orele prânzului
Slujba de înmormântare s-a terminat, la orele prânzului

UPDATE 12:30: Îmbrăcaţi în negru, Willmark şi Mihai Petre au ajuns la înmormântare.

UPDATE 12:10: Gigi Becali a ajuns la cimitir şi i-a uimit pe toţi cu ţinuta pe care a purtat-o. Acesta s-a îmbrăcat într-o cămaşă neagră şi un sacou vişiniu, ceea ce este neobişnuit pentru o înmormântare. Cornel Patrichi va fi înmormântat lângă lac, aşa cum i-a promis Gigi.

Cei care l-au iubit i-au putut aduce, ieri, un omagiu în incinta Teatrului de Revista Constantin Tănase din Bucureşti, unde a fost depus sicriul până la ora 19.00. Astăzi, dansatorul va fi condus pe ultimul drum, după ce o boală grea i-a curmat viaţa la 72 de ani.

Familia lui Patrichi se pregăteşte de înmormântare
Familia lui Patrichi se pregăteşte de înmormântare

În imagini, îi puteţi vedea pe soţia, fiul şi nora lui la cimitirul din Pipera. La un moment dat, o apropiată a venit lângă ei pentru a-şi exprima părerea de rău. Toţi sunt îmbrăcaţi în negru şi poartă ochelari de soare pentru a ascunde cearcănele şi suferinţa pe care o simt în aceste momente. Cornel Patrichi a fost iubit şi respectat de familie, iar moartea lui a reprezentat o adevăartă lovitură pentru soţia şi fiul lui.

Familia lui Patrichi în cimitir
Familia lui Patrichi în cimitir

Cornel Patrichi a fost un balerin, coregraf şi actor român. Acesta a murit din cauza cancerului pulmonar.

Citește și...