CRISTI BRANCU l-a desfiinţat pe fiul LUMINIŢEI ANGHEL. „Se temea să nu o împingă pe scări când era însărcinată“

Publicat: 30/06/2016 | 09:35
CRISTI BRANCU l-a desfiinţat pe fiul LUMINIŢEI ANGHEL. „Se temea să nu o împingă pe scări când era însărcinată“

Prezentatorul TV Cristi Brancu l-a desfiinţat pe fiul adoptiv al Luminiţei Anghel, după ce a făcut mai multe declaraţii la adresa acestuia.

Tot scandalul care a izbucnit între cântăreaţa Luminiţa Anghel şi băiatul său, David, l-a enervat la culme pe Cristi Brancu. Omul de televiziune a luat „măsuri“ în această privinţă şi a scris un mesaj, în care o apără pe Luminiţa Anghel, în „războiul“ cu fiul său adoptiv.

Declarându-se de-a dreptul şocat de comportamentul tânărului, Cristi Brancu l-a desfiinţat pe David în următorul mesaj care a apărut pe pagina Femeide10.ro:

„Copilul drăgălaş pe care l-am cunoscut în 2001 într-o seară de vară la Mamaia, băieţelul lipit emoţional de mama lui la fiecare apariţie TV de acum şapte ani, urmaşul pentru care Luminiţa s-a luptat în chip sângeros cu Marcel Puşcaş pentru a-l avea, se dovedeşte a fi un mic demon. Unul care crede că mama este o proprietate exclusivă. Nu are dreptul la un bărbat, la un alt copil. Şi când mama îşi ia porţia meritată de fericire, se răzbună pe toate şi pe el. Nimic mai cumplit decât să o aud pe Luminiţa povestind cum s-a temut, în vremea sarcinii, că David o va împinge pe scări“.

Cristi Brancu a adăugat şi următoarea remarcă dură despre ce s-ar fi putut întâmpla cu David:

„Pe mâna cui ajungeai, David, dacă fetiţa cu care Luminiţa a filmat în 1998 un clip în casa de copii unde te aflai, ar fi fost adoptabilă? Imaginează-te lângă un tată beţiv cu palma grea şi o mamă săracă şi nepăsătoare. Poţi? E un scenariu foarte plauzibil. Ei ar fi putut să te adopte, dacă zâmbeau frumos la Protecţia Copilului. Cui îi mai făceai tu toate fiţele care s-au inventat pe planetă? Înţelegi, David, ce înseamnă să te iubească până la cer, ca pe Filip, o femeie care nu are acelaşi sânge cu tine? Înţelegi, David, că Măriuca, fetiţa ruptă din frescele cu îngeri, a fost cu voi în casă, dar s-a întors de unde a plecat? Că acest drum parcurs firesc de tine, ca fiu al Luminiţei, a avut, pentru ea, calea întoarsă? Dacă ai fi avut „noroc” ca mama ta naturală să fie o scelerată prin excelenţă ca Angelica Constantin, ai fi putut să pierzi tot! Ce inimă să ai să jigneşti, să ameninţi omul care te-a salvat?“.

Citește și...