Declaraţii exclusive pentru CANCAN.ro. LOREDANA CHIVU se sustrage de la executarea pedepsei: ”Decât să muncesc la coada vacii, mai bine…”

Publicat: 18/08/2016 | 16:31

Loredana Chivu a fost condamnată în urmă cu câteva luni la muncă în folosul comunităţii în comuna natală, însă blonda nu şi-a ispăşit pedeapsa. Şi asta pentru că a refuzat să spele geamuri sau să mature pe stradă.
 

 

Chivu are de efectuat 220 de ore de muncă în folosul comunităţii, în urma transformării mai multor amenzi, prin decizie judecătorească, însă spune că nu se va supune deciziei. ”Nu o să mă duc să muncesc la Lunguleţu, nici nu mă gândesc la asta. Ce să fac, să spăl geamuri, să mătur pe stradă. Eu am treabă, am mai multe joburi, nu am timp de aşa ceva”, a declarat blonda pentru CANCAN.ro.  Ea ştie şi cum va scăpa de sentinţa judecătorească.

”O să plătesc amenda, este vorba de 4.000 lei, asta e, n-am ce face. Plătesc şi scap decât să muncesc la coada vacii, m-am săturat de toată nebunia asta. Acum sunt la mare, mă relaxez (vedeţi în galeria foto cum s-a pozat blonda pe litoral-n.r.)”, a mai spus ea.

În urmă cu ceva timp, autorităţile din comuna Lunguleţu, Dâmboviţa, spuneau că o aşteaptă pe Loredana Chivu.”Ar trebui să presteze anumite activităţi simple, precum spălatul geamurilor, măturatul, spălatul pe jos la instituţiile publice din localitate, precum sediul primăriei. Am trimis adrese la domiciliul ei de aici, dar şi de la Bucureşti, dar până acum nu am primit nici un răspuns oficial. Doar mama ei ne-a comunicat că nu poate veni deocamdată, pentru că are anumite probleme de sănătate care o împiedică să muncească”, spunea viceprimarul localităţii.

Blonda a fost obligată la munca în folosul comunităţii printr-o decizie de anul trecut a Judecătoriei Răcari, care i-a transformat în zile de muncă mai multe amenzi primite de la Unitatea Administrativ-Teritorială (UAT) Lunguleţu.

Citește și...