Din păcate, a murit! Un cunoscut actor din serialul „Game of Thrones“ s-a stins. Fanii sunt îndureraţi

Publicat: 06/12/2016 | 16:55
Din păcate, a murit! Un cunoscut actor din serialul „Game of Thrones“ s-a stins. Fanii sunt îndureraţi

Un cunoscut actor din serialul „Game of Thrones“ s-a stins, iar fanii au fost extrem de îndureraţi la auzul veştii cât se poate de triste.

Concret este vorba despre actorul britanic Peter Vaughan, care a murit la vârsta de 93 de ani. Acesta s-a făcut remarcat pentru rolul său din respectivul serial, dar şi dintr-o altă producţie englezească de succes, „Porridge“. Un reprezentant al actorului Peter Vaughan a confirmat decesul: „Cu profundă tristeţe vă anunţ că Peter Vaughan a încetat din viaţă în această dimineaţă. A murit înconjurat de membrii familiei“, potrivit BBC.

Peter Vaughan a avut o carieră în teatru, televiziune şi cinematografie de peste 75 de ani şi a colaborat cu personalităţi precum Anthony Hopkins, Frank Sinatra şi Ronnie Barker. Peter Vaughan a fost aplaudat mai ales pentru portretizarea genială a lui Harry Grout din seria „Porridge“, deşi a jucat acest rol doar în trei episoade.

„Am apărut doar în trei episoade şi, desigur, în filmul ce a urmat, aşa că trebuie să le mulţumesc scenariştilor Dick Clement şi Ian La Frenais pentru faptul că personajul meu este unul de care oamenii îşi amintesc întotdeauna când vorbesc despre «Porridge», pentru că Grouty este proeminent chiar dacă nu mai apare. Toată lumea era îngrozită de el, aşa că toţi vorbeau despre el şi aşa a devenit un personaj important“, declara în trecut artistul. De asemenea, Vaughan a cucerit inimile fanilor serialului-fenomen „Game of Thrones“ cu interpretarea îndrăgitului Aemon Targaryen, scrie ziarul Adevărul.

Citește și...